Lees(ie) zondag week 45

Het is weer zondag dus er staat weer een Lees(ie) zondag voor je klaar. In deze blog zet ik alle artikelen van week 45 nog een keer op een rijtje. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Wat is mijn oude mobiele telefoon nog waard?

Ben je toe aan een nieuwe mobiele telefoon? Of heb je net als ik, iedere twee jaar recht op een nieuw toestel bij je telefoonabonnement? Bereken de waarde van je oude GSM en verkoop hem. In veel gevallen doe je er toch niks meer mee. Terwijl je smartphone ook geld kan opleveren. Hoe je de waarde van je oude smartphone kan berekenen lees je in deze blog.

Verkoop je mobiel aan GSMLoket

Muizen in huis? Zo kom je er snel vanaf

Wist je dat ik 18 jaar in een woonboerderij op het Friese platteland heb gewoond? Op een prachtige plek met alle gemakken én ongemakken van dien. Want maakt het op het platteland niet uit wat je aan hebt, je komt wel voor andere uitdagingen te staan. Ongedierte bijvoorbeeld. Want hoe vaak gebeurt het niet dat ik tijdens het voeren van mijn beesten een dikke muis zie wegrennen. Of nog erger. Een dooie rat in de waterbak, die er waarschijnlijk is ingevallen.

En dan ’s nachts die trippelende muizenpootjes tussen het plafond en de rieten kap van onze boerderij. Ik hou niet van muizen in huis. Maar hoe kom ik er snel vanaf? Dat lees je in deze blog.

Onder de loep: 25 jaar Fletcher hotels

Fletcher hotels timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg. En dat is niet gek want Fletcher hotels bestaat dit jaar 25 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met de €25,– actie. Voor 25,00 per persoon kun je in één van de ruim honderd Fletcher hotels overnachten inclusief een uitgebreid ontbijt. Kortom voor 50,00 slaap en ontbijt je met z’n tweeën in een 3 of 4 sterren hotel van Fletcher. Reden temeer om deze actie ‘onder de loep’ te nemen.

Ben je voor de komende jaarwisseling op zoek naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? In deze blog vind je een aantal vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

Dit waren de artikelen van week 45. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.