Lees(ie) zondag week 45

Heb je de blogs van vorige week gemist? In deze Lees(ie) zondag week 45 kun je alle artikelen nog een keer op je gemak teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Marktplaats ergernissen, hoe ga je daar mee om?

Marktplaats; is dé plek voor koopjeszoekers en verkopers. En ik hou er van. Toch wordt mijn enthousiasme de laatste tijd behoorlijk getemperd. Want hoewel Marktplaats veel mogelijkheden biedt is deze verkoopsite niet zonder ergernissen en frustraties. Van onbeantwoorde berichten tot veel te lage biedingen. Mijn oude blogpost uit 2017 met de bekendste Marktplaats ergernissen, heb ik aangevuld met tips hoe je daar mee om kan gaan.

Varen door Amersfoort

Het zal je niet zijn ontgaan, maar Amersfoort is uitgeroepen is tot mooiste stad van Europa? Dus mocht je een dagje Amersfoort willen doen? Bekijk de stad dan eens vanaf het water. In de blog Varen door Amersfoort kom je er meer over te weten.

Zoek je nog huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark voor de komende jaarwisseling? Op mijn blog vind je heel veel tips voor een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark, dus ideaal voor een rustige jaarwisseling mét of zonder hond. Bovendien is het artikel recent aangevuld met een aantal nieuwe, verrassende locaties!

Waarom zou je je fiets verzekeren? 10 Tips om fietsendiefstal te voorkomen

Je fiets verzekeren waarom zou je dat doen? Toch blijkt dat een fietsverzekering niet alleen fijn is voor je gemoedsrust maar ook om financiële gevolgen te waarborgen.Je fiets verzekeren is dus een verstandige investering om de waarde en het gebruiksgemak van je fiets te beschermen. Maar je wilt natuurlijk niet dat je fiets wordt gestolen. Vandaar dat ik ook 10 tips geef om fietsendiefstal te voorkomen.

Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep

Erwtensoep is het minst fotogenieke recept wat ik kan bedenken. Maar het is wel erg lekker. Zeker als de soep zelf is gemaakt. Want dat doen we ieder najaar. Zodra de herfst is ingegaan maken we 2 flinke pannen erwtensoep die vervolgens de vriezer in gaan. Wil je deze erwtensoep ook een keer maken? In de blog Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep vind je het recept.

Dit waren de artikelen van week 45. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.