Lees(ie) zondag week 46

Het heeft gevroren vannacht. Zal nu eindelijk de tijd van winterse wandelingen met chocolademelk aanbreken? In deze Lees(ie) zondag week 46 vind je alvast wat tips voor winterse uitjes en dito recepten. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

De beste tickets voor het Amsterdam Light Festival

Rond de feestdagen wordt het Amsterdam Light Festival gehouden. Hét lichtspektakel dat in de hoofdstad wordt gehouden. In de donkere wintermaanden wordt Amsterdam omgetoverd tot een waar lichtparadijs en kun je met een rondvaartboot door de grachten varen en genieten van indrukwekkende lichtkunstwerken. Reden temeer om de beste tickets voor het Amsterdam Light Festival op een rijtje te zetten.

Bourgondische stoofpot met bier: vandaag maken morgen eten

Stoofpotten en ovenschotels zijn bij mij favoriet. Waarom? Omdat je deze eenpansgerechten van te voren klaar kan maken. Dus uitermate geschikt zijn als je een dag laat thuis bent of geen zin hebt om uitgebreid te koken. Ander voordeel is dat een stoofpot de volgende dag nog lekkerder is. Maak deze Bourgondische stoofpot vandaag en eet het gerecht morgen.

De HotelWeek is er weer. Dus sla je slag!

Vandaag is het de laatste dag van de HotelWeek! Dat betekent dat als je van 14 t/m 20 november bij Hotelspecials een overnachting boekt in januari of februari 2023, je veel minder betaalt. De HotelWeek is dus dé perfecte start van het nieuwe jaar! Want je kunt kiezen uit een aantal 3- en 4-sterren hotels tussen de 64€ en 69€ per kamer per nacht en dit is altijd inclusief ontbijt. Meer weten? Lees dan snel de blog De HotelWeek is er weer. Dus sla je slag!

Ben je voor de komende jaarwisseling op zoek naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? In deze blog vind je een aantal vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

Wintersporttips die je wat mij betreft mag negeren

Ik kijk graag naar RTL Snowmagazine dat op RTL-4 wordt uitgezonden. Bij het zien van die winterse beelden kom ik gelijk in de wintersportstemming. Helaas zit het programma vol met reclames waardoor het lijkt, dat je hele dure spullen moet aanschaffen om op wintersport te gaan. E dat is natuurlijk niet zo. Dus wat mij betreft mag je de wintertips van deze sponsors gewoon negeren. En geef ik je ook een aantal betaalbare alternatieven

Dit waren de artikelen van week 46. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.