Lees(ie) zondag week 46

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag, dus ook vandaag zet ik alle artikelen van  afgelopen  week nog even op een rijtje. Niet alleen de blogs van week 46, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

De Afsluitdijk, Neerlands trots in de spotlights

Dat de Afsluitdijk Nederland beschermt tegen het water, daar sta je niet bij stil . Zeker niet als je met een hoge snelheid over de 32 kilometer lange dijk raast.
En dat de Dijk ook nog eens met de hand is gebouwd, is helemaal naar de achtergrond verdwenen. Toch is de Afsluitdijk Nederlands langste dijk, die al 85 jaar intensief wordt gebruikt, een unieke plek in de wereld. Tijd om dáár eens bij stil te staan.

Wandelen in turfwinningsgebied het Brandeveen

In de omgeving van Uffelte kun je mooi wandelen. In dit gebied waar vroeger turf werd gewonnen vind je ook het Brandeveen. Waar verschillende wandelingen zijn uitgezet. Maar welke afstand je ook kiest, wandelen in turfwinningsgebied het Brandeveen is prachtig en is niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste wandelroute van Nederland.

Kaartje sturen tijdens de corona crisis? Check de beste aanbiedingen

Een kaartje sturen tijdens de corona crisis? Dat kan nog steeds heel voordelig. In deze post vind je de LAATSTE aanbiedingen om online een kaartje te versturen. Want dat je elkaar even niet ziet, betekent natuurlijk niet dat je niet aan elkaar denkt.

Kaartje2go.nl

Onder de loep: Hapjes aan Huis

Dit keer neem ik Hapjes aan Huis “onder de loep”. Ik zoek uit wat je kunt verwachten als je van deze online bestelservice gebruikmaakt. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je voordelig uit bent met een Hapjes aan Huis-arrangement. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Hapjes aan Huis een bestelling doet.

Dit waren de artikelen van week 46. Volgende week verschijnen er weer nieuwe blogspots op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.