Lees(ie) zondag week 47

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Op zondag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de blogs van week 47, ook de stukjes die ik op Social media deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

5 Tips om je e-bike winterklaar te maken

Hoewel het nog niet echt winter is zul je op dit moment misschien minder van je elektrische fiets gebruikmaken. Maar voordat je e-bike straks aan zijn winterslaap begint kun je die eerst winterklaar maken. Op de website van de ANWB vond ik 5 handige tips die ik vrij heb vertaald.

Overnachten in de bajes? De beste aanbiedingen voor een nachtje in de cel

Waarom slapen in een ‘gewoon’ hotel als je ook in de bajes kunt overnachten? Voor ons vriendinnenweekend was ik op zoek naar een leuk hotel dat een beetje anders dan anders was. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik 3 gevangenissen die zijn omgebouwd tot hotel. In deze post kun je er niet alleen alles over lezen. Ik deel ook de beste aanbiedingen voor een nachtje in de cel.

Black Friday, voor als je van korting houdt

Vrijdag 27 november is het zover. Dan is het Black Friday. Wat vaak wordt gezien als dé kans om de items te scoren die bovenaan je verlanglijst staan. Want Black Friday staat bekend om flinke kortingen waar je de komende volgende week van kunt profiteren. In deze post deel ik een hele vette actie van Protest Sportswear.

Zelfservice bij de OV-fietsverhuur

Wist je dat je met een OV-fietsabonnement op bijna ieder station een fiets kan huren? Het kost weinig en kan vaak ook contactloos. In deze post leg ik uit hoe het huren van een OV-fiets werkt.

Dit waren de artikelen van week 47. Volgende week verschijnen er weer nieuwe blogspots op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.