Lees(ie) zondag week 50

Nog 2 weken en het jaar is weer voorbij. In deze Lees(ie) zondag week 50 heb ik een aantal blogs klaarstaan die passen bij deze tijd van het jaar. Bijvoorbeeld hoe je ook na de kerst het decembergevoel vast kan houden, tips om je e-bike winterklaar te maken, maar ook welke activiteiten je niet mag missen als je in Lelystad bent. Maar ik laat ook zien dat de postzegelcode: dé oplossing is als je geen postzegels in huis hebt en de leukste aanbiedingen in de webshop van Action. Ik wens je veel leesplezier.

De postzegelcode: dé oplossing als je geen postzegels in huis hebt

Misschien herken je dit? Je hebt kerstkaarten verstuurd met voordelige kerstzegels en opeens kom je er achter dat je toch een paar mensen vergeten bent. Maar je bent niet alleen door je kerstkaarten heen. Ook je postzegels zijn op. Wat nu? Als je geen postzegels in huis hebt kan een postzegelcode uitkomst bieden.

5 tips om je e-bike winterklaar te maken

Heb je een e-bike? Dan zul je in de wintermaanden waarschijnlijk minder gebruikmaken van je elektrische fiets. Maar voordat je e-bike echt aan zijn winterslaap begint kun je die eerst winterklaar maken. Op de website van de ANWB vond ik 5 handige tips die ik voor deze blog vrij heb vertaald.

De leukste aanbiedingen in de webshop van Action

Wist je dat Action ook een webshop heeft? Hierin verschijnen iedere dinsdag om 12 uur een aantal nieuwe online deals, die ik op Mam is de hort op mag promoten. Deze week in de webshop van Action: deze leuke beker- en kommenset Terre, die bestaat uit 6 grote bekers, 6 kleine bekers en 6 kommen. Waarvan elk item versierd is met levendige kleuren.

Tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden

De slogan ‘kerstboom eruit, kamerplant erin’ hoor je elk jaar, maar ik heb meer tips om ook na de kerst het decembergevoel vast te houden. Want kamerplanten kopen in de winter lijkt mij geen goed idee, en ook zonder kamerplanten kun je de gezelligheid in huis terugbrengen. Maar hoe dan?

Op naar veelzijdig Lelystad! 6 Activiteiten die je niet mag missen

Denk je bij Lelystad aan een stad met een saai imago? Niks is minder waar. Met een mix van moderne architectuur, weidse groene ruimtes en een schat aan activiteiten is deze stad aan het Markermeer een veelzijdige stad die wacht om ontdekt te worden. Dus op naar Lelystad, waar avontuur en ontdekking op je wachten.

Internationale treinreizen populair bij vakantiegangers. Welke zijn er?

Het aantal mensen dat met de trein op vakantie gaat naar het buitenland is flink gestegen. Door de chaos op de vliegvelden kiezen steeds meer vakantiegangers voor een internationale treinreis. Maar welke internationale treinreizen zijn er allemaal? En wat zijn de verschillen? Je leest het in deze blog.

Dit waren de artikelen van week 50. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.