Lees(ie) zondag week 50

Het is zondag, dus ik zet alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen niet alleen de artikelen van week 50 voorbij, ook de stukjes die ik op sociale media deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Kerstreclames van supermarkten? Welke is de leukste?

Je kunt er niet omheen in december: kerstreclames van supermarkten. Gelijk na Sinterklaas verschijnen ze op TV. En iedere supermarkt heeft een thema: we houden het klein met de kerstdagen, dus alleen met het gezin plus oma. De ander zet in op boodschappen laten bezorgen en weer een andere supermarkt laat zien dat je ook met verschillende culturen kerst kunt vieren.  Kortom, in kerstreclames draait het niet om een product of een aanbieding, maar om het verhaal. Maar welke kerstreclame is de leukste?

Mijn grootste boodschappen ergernissen

Vorig jaar schreef ik een blog over mijn grootste boodschappen ergernissen. En ik kon er toen zo 20 opnoemen. Maar als ik deze post nu teruglees, dan is er sinds corona heel veel veranderd op als je nu boodschappen gaat doen.

Uffelte, prima basis om de andere kant van Drenthe te ontdekken

De omgeving van Uffelte is een prima uitvalbasis om de andere kant van Drenthe te verkennen. In de dorpskern zie je authentieke Drentse boerderijen, de Amalia boomgaard en het beeld van de brugwachter. Buiten de bebouwde kom het Uffelter binnenveld: een gevarieerd natuurgebied met bos en heidevelden.

De stad versus het platte land

Vorig jaar verhuisde ik van het Friese platteland naar Meppel. En dat is een goede keus geweest. Toch kijk ik met veel plezier terug op de tijd dat ik in Friesland woonde. In deze blogpost lees je over de verschillen tussen de stad en het (Friese) platteland.

6 Alternatieven voor een hapje en een drankje nu de horeca gesloten is

Het ziet ernaar uit dat de horeca nog tot zeker half januari gesloten blijft, lees ik op RTL Nieuws. En dat vind ik best jammer. Vooral als ik tijdens een dagje uit ergens wil lunchen of een kop koffie wil drinken. Maar dat kan nu even niet en daar zullen we mee moeten dealen. Daarom ben ik op zoek te gaan naar alternatieven voor een hapje en een drankje nu de horeca gesloten is. Ik heb er 6 gevonden.

Dit waren de artikelen van week 50. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.