Lees(ie) zondag week 51

Het is eerste kerstdag, 2021. Ik weet het nog zo goed, want we zitten in een lockdown. De restaurants, cafés en(niet essentiële) winkels zijn dicht, en we mogen maar 4 gasten thuis ontvangen. Niks aan dus. Gelukkig zijn er nog zat dingen die nog wel kunnen in de laatste weken van het jaar. In deze lees(ie) zondag week 51 vind je weer wat tips en inspiratie die je daarbij kunnen helpen. Ik wens je een fijne kerstdagen met veel leesplezier.

5 tips om je e-bike winterklaar te maken

Heb je een e-bike? Dan zul je die waarschijnlijk nu wat minder gebruiken. Maar voordat je e-bike straks echt aan zijn winterslaap begint kun je die eerst winterklaar maken. Op de website van de ANWB vond ik 5 handige tips die ik vrij heb vertaald.

De restaurantactie van De Beren is geldig t/m 31 mei 2022 en waarschijnlijk is er dan meer mogelijk. En kun je weer genieten van een compleet etentje voor 2 personen mét een drankje erbij voor slechts 30 euro. In deze blogpost kun je er meer over lezen.

De beste opruimtips voor als je gaat verhuizen

Als je gaat verhuizen moet je aan heel veel dingen denken. Vandaar dat je in deze blogpost kunt lezen waar ik tegenaan liep toen ik ging verhuizen. Maar ook welke opruimtips heel handig zijn. Doe er je voordeel mee. Misschien heb jij er wat aan als je gaat verhuizen of in het nieuwe jaar rigoureus gaat opruimen.

Gratis autobingo voor vakantie in eigen land

Heb je binnenkort een lange autorit voor de boeg en wil je wat vermaak tijdens de reis? Download dan snel deze gratis autobingo, die ik speciaal voor de reis door Nederland voor je heb gemaakt. Op mijn blog vind je trouwens ook bingokaarten speciaal voor de reis naar de Alpen. Handig voor als je op wintersport gaat.

Ski’s huren. Doe je dat in Nederland of op je vakantieadres?

Wat is verstandiger als je op wintersport gaat? Ski’s huren bij de sportwinkel in de buurt of toch op je wintersportadres? Omdat ik van beide mogelijkheden weleens gebruik heb gemaakt zet ik de voor- maar ook de nadelen van het huren van ski’s in Nederland en op je vakantieadres op een rijtje.

Dit waren de artikelen van week 51. Wil je niks missen of wil je nog meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijn weekend, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.