Lees(ie) zondag week 52

Dit is de laatste lees(ie) zondag van 2021. En omdat aan het eind van het jaar vaak al vakantieplannen worden gemaakt, vind je in deze blog tips en inspiratie die je daarbij kunnen helpen. Ik wens je een heel goed nieuw jaar waarin we hopelijk weer vaak ‘de hort op’ kunnen.

10 activiteiten waar je veel plezier aan zult beleven nu we vaker thuis zijn

Wat zal ik nu eens gaan doen nu we bijna niet de deur uit komen? En ook nog maar met een paar personen bij elkaar op bezoek kunnen. Want op een bepaald moment heb je alle Netflix-series wel gezien en komen de talkshows ook je neus uit. Het wordt tijd voor een andere tijdsbesteding. En daarbij ga ik je helpen. In deze blogpost vind je 10 activiteiten waar je veel plezier aan zult beleven nu we vaker thuis zijn.

4 Tips voor de leunstoelreiziger die je vakantiegevoel thuis bezorgen

Omdat je niet “de hort op” kunt, ben je misschien op zoek naar mogelijkheden om je thuis te vermaken. Of maak je stiekem toch plannen voor straks, als alles weer voorbij is. Vandaar dat ik in deze blog een aantal tips geef voor de leunstoelreiziger, die je vakantiegevoel thuis bezorgen.

De leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land

Wist je dat veel mensen juist in de kerstvakantie plannen maken voor de zomervakantie? Maar omdat we nu nog niet weten wat er mogelijk is deze zomer, is een vakantiehuisje in eigen land een veilige keuze. Je kunt een vakantiehuisje huren op één van de vele vakantieparken. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzonder onderkomen in het bos of aan zee. In deze post vind je de leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land.

5 doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat

Maar als je in de vakantie met een caravan of camper gaat kamperen dan wil je weten welke overnachtingscampings niet ver van de snelweg liggen. In deze blog vind je daarom 5 doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat, die goed te bereiken zijn en zo zijn ingericht dat je de volgende dag je je reis snel kunt hervatten. Maar die ook zo leuk zijn dat je er een dagje langer wilt blijven.

4 Campingkaarten waarmee je voordelig buiten het seizoen kunt kamperen

Hou je van kamperen en ben je niet (meer) gebonden aan de schoolvakanties? Dan kun je profiteren van fikse kortingen. Er zijn namelijk verschillende campingkaarten waarmee je buiten het seizoen extra voordelig kunt kamperen. Ik heb er 4 gevonden waarmee je je voordeel kunt doen. In deze post kun je ook lezen welke kampeerkaart mijn voorkeur heeft.

De postzegelcode: dé oplossing als je geen postzegels in huis hebt

Misschien herken je dit. Je hebt kerstkaarten verstuurd met voordelige kerstzegels en opeens kom je er achter dat je toch een paar mensen vergeten bent. Maar je bent niet alleen door je kerstkaarten heen, ook je postzegels zijn op. In zo’n geval kan een postzegelcode uitkomst bieden. Hoe dat werkt lees je in deze post.

Dit waren de artikelen van week 52. Wil je niks missen of wil je nog meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.