Lees(ie) zondag week 53

Het is weer zondag. Vandaar dat ik de stukjes die in week 53 zijn verschenen nog even heb samengevat. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

De postzegelcode: dé oplossing als je geen poszegels in huis hebt

Als je geen postzegels in huis hebt kan een postzegelcode uitkomst bieden. Want wellicht herken je dit. Je hebt kerstkaarten verstuurd met voordelige kerstzegels en opeens kom je er achter dat je toch een paar mensen vergeten bent. Maar je bent niet alleen door je kerstkaarten heen. Ook je postzegels zijn op. Wat nu? Gebruik een postzegelcode: het alternatief voor een gewone postzegel.

Jaarwisseling in Fryslân

Rond de jaarwisseling zaten wij een paar dagen in in een vuurwerkvrij vakantiepark in ons vertrouwde Fryslân. In de Súdwest hoek, niet ver van de Friese steden Workum, Hindeloopen en Stavoren waar ik ooit een aantal stukjes over schreef.

Ben jij na de jaarwisseling waarin, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog vuurwerk werd afgestoken op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark voor jou en je hond? Wellicht brengt dit artikel je op ideeën voor de komende jaarwisseling.

Wat is mijn oude mobiel nog waard?

Tijdens mijn vakantie zag ik op mijn tijdlijn best veel berichten van mensen die aan het opruimen zijn. En dan bedoel ik niet alleen de kerstspullen, ook kastjes werden opgeruimd. Mocht je tijdens het opruimen nog een oude mobiele telefoon tegenkomen? In deze blogpost kun je zien hoeveel die nog waard is.

Toast op het nieuwe jaar!

Als laatste wil ik een toast uitbrengen op het nieuwe jaar. En ik wil jullie ook bedanken dat jullie mijn stukjes hebben gelezen, regelmatig van een like hebben voorzien of gereageerd hebben. Heel erg leuk.

Voor dit nieuwe jaar heb ik geen goede voornemens en verwachtingen. Ik ben alleen wel nieuwsgierig naar wat 2021 voor ons in petto zal hebben? Hopelijk kunnen wij in de loop van dit jaar ons leven weer oppakken. En kunnen we ‘de hort weer op’. Want dat mis ik het meest. Gewoon een dagje of een weekendje weg. Samen dingen ondernemen, zoals een museum bezoeken. Of een lange fietstocht of wandeling maken en dan na afloop in een leuk restaurant of café wat eten of drinken. Gewoon simpel weg, voor niet te veel. Daar heb ik weer zo’n zin in.

In 2021 komen er ook nieuwe projecten aan. Zo ben ik al voorzichtig bezig met een nieuwe lay-out van mijn blog. En wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe header en een nieuw logo. Daarnaast bestaat Mam is de hort op in april 5 jaar, wat natuurlijk gevierd gaat worden. Kortom: genoeg leuks in het verschiet.

Dit waren de artikelen van week 53. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.