Lees(ie) zondag week 6

In deze Lees(ie) zondag week 6 vind je weer een blog met alle stukjes die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Marion stampt spinazie stamppot

Op zoek naar een lekker stamppotrecept, maar dan een tikkie anders? Maak dan eens deze spinaziestamppot, met spekjes, paprika en kruidenkaas. Het recept vind je in deze blogpost.

Betalen met je mobiel? Zo doe je dat

Als je op dit moment boodschappen doet probeer je dat natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Met zo min mogelijk contacten. Contactloos betalen is één van de mogelijkheden om snel af te rekenen. Maar je kunt ook met je mobiel betalen. Hoe je dat doet vertel ik in deze post.

Ga je binnenkort naar op vakantie en moet je een PCR-test laten doen? Stop met zoeken. Als lid van de ANWB kun je namelijk een voordelige PCR-test voor op reis laten doen. Alle informatie vind je in deze blogpost.

Een frisse kijk op: Hanzestad Hattem

Hoewel Hattem net in Gelderland ligt, dus eigenlijk niet meer tot ‘het Noorden” behoort, ga ik toch mijn frisse kijk geven op dit pittoreske stadje aan de IJssel. Want Hattem is niet alleen een Hanzestad. In de omgeving vind je ook prachtige natuurgebieden.

Op de fiets naar Giethoorn en weer terug

Op de fiets naar Giethoorn ligt misschien niet voor de hand. Toch kun je via een mooie fietsroute Hollands Venetië bereiken. Je fietst door een groot deel van Nationaal Park Wieden-Weerribben en je passeert een paar bijzondere waterdorpjes. Je kunt deze route zelf uitstippelen aan de hand van het knooppuntennetwerk. Maar als je het vertrekpunt en de bestemming intoetst op de fietsrouteplanner Nederland fietsland dan zorgen zij voor de juiste route.

Met de auto naar Schiphol. Waar parkeer je je auto?

Ga je deze zomervakantie met de auto naar Schiphol? Waar parkeer je dan je auto? En wat kost dat niet? Ik heb verschillende mogelijkheden uitgezocht. En omdat ik alle informatie niet voor mezelf wil houden heb ik die verwerkt in deze blogpost.

Onder de loep: ING punten

ING Punten zijn een extraatje van de ING die je krijgt als je bij deze bank een betaal- en een spaarrekening hebt. Maar wat kun je doen met ING punten? Tot wanneer is het product geldig, hoe je je ING punten inwisselen. Natuurlijk kijk ik ook of je echt voordelig(er) uit bent als je met ING punten “de hort op gaat”.

Dit waren de artikelen van week 6. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.