Lees(ie) zondag week 8

In deze Lees(ie) zondag week 8 vind je weer een blog met alle stukjes die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Fietsnetwerk apps? Welke gebruik jij en wanneer?

Bij een fietstocht gebruik ik meestal een fietsnetwerk app. Ik heb er dan ook 3 op mijn mobiel staan: het Fietsroutenetwerk, het Fietsnetwerk én Route.nl. Maar wat zijn de verschillen tussen deze fietsnetwerk apps. Wanneer gebruik je de ene en wanneer de andere? Ik zoek het voor je uit. Mijn bevindingen kun je lezen in deze blogpost.

Budget parkeren in Amsterdam. Zo werkt het

Ga je met de auto naar Amsterdam en wil je budget parkeren? Lees dan even door. Aan de rand van onze hoofdstad kun je voordelig je auto kwijt bij een van de zeven P+R locaties. Een prima en voordelig alternatief voor een parkeerplaats in Amsterdam. En met het OV ben je zo in het centrum van de stad. In deze blogpost lees je precies wat het kost én hoe het werkt?

Vroegboek deals 2022

Boodschappen laten bezorgen. Is dat wat voor mij?

Bijna iedere supermarkt adverteert ermee: Lekker makkelijk: laat je boodschappen thuisbezorgen. Met boodschappen sjouwen? Dat hoeft nu niet meer. Bestel je boodschappen waar en wanneer je maar wilt. Lekker relaxed vanaf de bank. En ga zo maar door.

Omdat ik een hekel heb aan boodschappen doen, neem ik een keer de proef op de som en laat mijn boodschappen thuis bezorgen. In deze post kun je lezen of dát wat voor mij is.

Bourgondische stoofpot met bier: vandaag maken morgen eten

Recepten voor stoofpotten en ovenschotels zijn bij mij favoriet. Waarom? Omdat je deze eenpansgerechten van te voren klaar kan maken. Ander voordeel is dat een stoofpot de volgende dag nog lekkerder smaakt. Maak deze Bourgondische stoofpot dus vandaag en eet het gerecht morgen.

Voor het eerst met de caravan op vakantie? 8 handige tips voor beginners

Ga je voor het eerst met een (huur) caravan op vakantie? Dan zijn er legio landgenoten die veel ervaring hebben met een rijdend vakantiehuis achter de auto. En je aan waardevolle informatie kunnen helpen. De caravantips voor beginners die ik heb gekregen heb ik op een rijtje gezet.

Gebruik maaltijdboxen zonder ze te kopen

Ik koop bijna nooit kant-en-klare verspakketten uit de supermarkt en ook maaltijdboxen die thuis worden bezorgd heb ik nog nooit besteld. Niet alleen omdat ik ze duur vind, maar omdat ik zelf een creatieve kookster ben en graag nieuwe recepten uitprobeer. En het liefst budgetvriendelijk natuurlijk.

Ik haal wel graag inspiratie uit zo’n samengesteld maaltijdpakket, maar geef er dan wel mijn eigen draai aan. Hoe je met een beetje creativiteit zelf een “HalloVers” maaltijd op tafel kan zetten lees je hier.

Dit waren de artikelen van week 8. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.