Lees(ie) zondag week 45

Het is zondag, dus ik zet alle blogs van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen niet alleen de artikelen van week 45 voorbij, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Een frisse kijk op: Hanzestad Hattem

Hoewel Hattem net in Gelderland ligt, dus eigenlijk niet meer tot ‘het Noorden” behoort, ga ik toch mijn frisse kijk geven op dit pittoreske stadje aan de IJssel. Want Hattem is niet alleen een Hanzestad. In de omgeving vind je ook prachtige natuurgebieden. Daarover meer in de blogpost Een frisse kijk op: Hanze stad Hattem.

Onder de loep: Euro sparen

Dit keer neem ik Euro sparen “onder de loep”. Met Euro sparen-euro’s kun je sparen voor kortingen op tickets voor musicals, bioscopen, elektronica, accessoires, verzorging en nog veel meer. Maar hoe werkt Euro sparen? Bij welke producten kun je euro’s sparen en bij welke uitjes kun je je gespaarde euro’s verzilveren? Ik zoek het voor je uit. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en hoe voordelig je uit bent met Euro sparen.

Volg het turfvaartje, een wandel beleefpad in Drenthe

Volg het turfvaartje’, is een wandel beleefpad in Drenthe. Dat door de drooggevallen waterloop het Turfvaartje loopt. In 2009 heeft men de loop van het vaartje hersteld en er een wandel beleefpad van gemaakt. Dat als een smal lijntje door het veengebied loopt en door middel van paaltjes wordt aangegeven.

In iedere allergie schuilt een uitdaging

Omdat ik merk dat veel mensen niet zo zitten te wachten op tips over dagjes uit en weekendjes weg, ben ik in mijn blogarchief op zoek gegaan naar een heel ander artikel. Daar vond ik deze blogpost over allergieën en uitdagingen. Maar dan op bloggebied.

Van knooppunt naar knooppunt wandelen. Hoe werkt dat?

Het wordt mooi weer vandaag. En als je de drukte wilt vermijden, maak dan eens een knooppuntwandeling m.b.v. bordjes van het Wandelnetwerk. In mijn blog leg ik uit hoe dat werkt.

Dit waren de artikelen van week 45. Volgende week verschijnen er weer nieuwe blogspots op Mam is de hort op. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.