Lees(ie) zondag week 9

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. In deze blog vind je alle artikelen die in week 9 op Mam is de hort op zijn verschenen. Ik geef je tips voor een betaalbare overnachting, vertel over het nut van een goede reisverzekering, maar ook hoe je een betaalbare oppas kan vinden. Maar ik deel ook recepten om de week zonder vlees goed te beginnen. Lekker lezen dus deze zondag.

Het nut van een goede reisverzekering

Een reisverzekering is niet verplicht, maar wel handig. Want stel dat je tijdens je vakantie ziek wordt of iets breekt. Omdat dit zo maar kan gebeuren is het verstandig om naast je zorgverzekering ook een goede reisverzekering af te sluiten. Maar waar vind je een goede reisverzekering? En moet je dan een kortlopende of een doorlopende  afsluiten? En hoe zit het met aanvullende dekkingen? Dat lees je in deze blog.

Betaalbaar overnachten kan met deze 6 tips

Als je betaalbaar wilt overnachten dan denk je misschien gelijk aan een Bed and Breakfast. Toch betaal je een aanzienlijk bedrag voor je logies in een woonhuis waar het ontbijt voor de volgende dag bij inbegrepen is. Zoals op Wikipedia zo mooi wordt omgeschreven. Volgens mij kun je goedkoper overnachten! Ik ben op zoek gegaan naar plekken waar je wel betaalbaar kan overnachten. Mijn bevindingen lees je hier.

Op zoek naar een betrouwbare oppas

Ben je op zoek naar een betrouwbare oppas om op je kinderen te passen als je een feestje geeft? Of zoek je een nacht nanny zodat jij en je partner eigenlijk eens een nacht kunnen doorslapen? Een oppas vinden voor je kinderen hoeft niet moeilijk te zijn. Met tips uit deze blog vind je een betrouwbare oppas voor alle gelegenheden. Zelfs op het laatste moment. Zodat jij kunt genieten van je feest of van je nachtrust in de wetenschap dat je kinderen in goede handen zijn.

Groen: de basis van iedere tuin!

Onze tuin kan wel wat groen gebruiken. Maar hoe maak je van een tuin met veel tegels, een moderne stadstuin met groenblijvende beplanting die toch onderhoudsvriendelijk is? Dat lees je in deze blog.

7 recepten om de week zonder vlees moeiteloos door te komen!

Morgen start de Nationale week zonder vlees. Dat betekent dat wij die week geen vlees eten of ons beperken tot vleesvervangers. Die zijn er genoeg en vaak zo smakelijk dat het bij ons thuis niet eens opvalt als ik stiekem de kipfilet vervang door iets tofu achtigs. Maar ik heb ook een aantal echte vleesloze recepten die ik hier op tafel zet zonder commentaar te krijgen. Je vindt ze in deze blog.

HEMA bungalowweken, terug van weggeweest!

De HEMA bungalowweken zijn er weer. Na een paar jaar van afwezigheid kun je voor een gereduceerd tarief in een weekend maar ook een midweek een vakantiebungalow bij Centerparcs huren. In deze blog laat ik zien hoe deze actie werkt, maar ook of je voordeliger uit bent dan wanneer je rechtstreeks een vakantiehuisje boekt via Centerparcs.

Dit waren de artikelen van week 9. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.