Mijn gastblog op de website van Camptoo

Een tijdje geleden schreef ik over kamperen met een caravan. En wat nou zo leuk is. Het stukje dat ik daarover schreef is opgepikt door Camptoo, een online platform waarop men een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. En zo kwam het dat ik een gastblog voor hun website mocht schrijven.

Gastblog op de website van Camptoo

Want door dit stukje ontdekte Camptoo Mam is de hort op. En zij waren zo enthousiast dat zij vroegen of ik een gastblog voor hun website wilde schrijven. En dat is leuk. Heel erg leuk. Want gastbloggen is niet alleen goed voor je ego. Je komt hierdoor ook hoger in Google te staan. Waardoor je meer bezoekers op je blog kunt krijgen. Een win-win situatie dus. Daarnaast vond ik het erg leuk om te doen. Want door die caravanvakantie kom je toch in een nieuwe wereld. Met nieuwe wetenswaardigheden. Hierover kun je meer lezen op Mam is de hort op.

De omslag van tent naar caravan

Inmiddels staat mijn artikel De omslag van tent naar caravan prominent op de website van Camptoo.

Mam is de hort op’ is om. Na jaren met een tent en verzet tegen de caravan is ze het uiteindelijk toch gaan proberen. Ze schreef voor ons een blog erover: “Na alle vormen van kamperen te hebben meegemaakt wordt het nu tijd voor een nieuwe fase. Ik ben gezwicht om deze vakantie met een caravan op pad te gaan. En dat is best vreemd.”

En omdat ik jullie dit stuk niet wil onthouden, kun je het vandaag ook HIER lezen.

Heb jij wel eens een caravan gehuurd? En beviel dat?

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Mijn gastblog op de website van Camptoo

  1. Wij zijn nu met onze (via Camptoo) gehuurde caravan in Oostenrijk!
    Onze eerste ervaring met een caravan. Tot nu toe bevalt het goed, heerlijk je eigen spulletjes op een vaste plek, stromend water, wc’tje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.