plannen voor 2018

De feestdagen zijn weer voorbij. Ik ben daar niet zo rouwig om. Ik vind het prima dat alles weer achter de rug is en dat ik mij kan bezighouden met mijn plannen voor het nieuwe jaar. Maar voordat ik die bekend ga maken even een korte terugblik op 2017

2017 was het het jaar dat:

  • mijn blog groeide naar 613 unieke bezoekers  en 1994 views per maand;
  • ik een aantal leuke betaalde opdrachten heb geschreven;
  • het aantal volgers op Facebook groeide naar 135;
  • ik op de valreep van het nieuwe jaar een nieuwe lay-out in elkaar flanste;
  • Het artikel Gift for you het meest gelezen is;
  • ik een gastblog schreef voor Liefde voor reizen;
  • er 2 win-acties  zijn geweest.

Plannen voor 2018

Maar ik heb natuurlijk volop plannen voor 2018. Die ga ik nu verklappen.

Mam is niet de hort op

Komende tijd ga  ik een nieuwe rubriek introduceren: Mam is  niet de hort op. Want hoe leuk ik het ook vind om simpel weg te gaan voor niet teveel; ik ben ook vaak niet de hort op. En ook daar valt wel wat over te vertellen. Vandaar deze nieuwe rubriek.

Tweet of de week

Daarnaast wil ik af en toe inspelen op wat op Twitter trending is. Daar gebeurt zoveel dat mijn handen jeuken om te reageren. Onder de kop Tweet of de week zal ik mijn mening niet in 144 tekens  ventileren (tegenwoordig zijn het er meer geloof ik) maar in een speciale blogpost.

Blog opschudden

Wellicht heb je de inspirerende blogpost van Ben op Blogtrommel gelezen waarin hij allerlei tips gaf om je blog “op te schudden”.  Ook dát ga ik doen. Ik moet namelijk nog steeds de (voor mij ) laatste 2 steden van de Friese Elfstedentocht bezoeken en wordt het weleens tijd dat er een leuke profielfoto op mijn blog komt te staan.

Plannen genoeg voor het nieuwe jaar. Maar misschien heb jij als lezer andere wensen. Misschien zijn er dingen waar jij meer over wilt weten. Vertel het gerust?

Zoals je weet duik graag in de materie achter een scherpe aanbieding. Ik verdiep mij graag in de kleine lettertjes van een actie die heel aantrekkelijk lijkt, maar toch meer addertjes onder het gras lijkt te hebben.

Kortom er is werk aan de winkel. En ik heb er zin in.

Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

10 gedachten over “Plannen voor 2018

    1. Ik zoek het graag tot de bodem uit Liset. Het komt zo vaak voor dat een aanbieding in wekelijkheid veel minder aantrekkelijk is dan op het eerste gezicht lijkt.

  1. Ben er ook niet rouwig om dat de feestdagen weer voorbij zijn hoor en plannen heb ik nog niet echt voor het aankomende jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.