Ontdek een museum voor slechts 1 euro

Net als ieder jaar start supermarkt Lidl vanaf 4 juni weer met een museumactie. Meedoen kan al eerder. Als je vanaf maandag 28 mei in deze supermarkt voor 10,– boodschappen doet en de kassabon bewaart dan kun je voor slechts 1,– per persoon een museum bezoeken. Er zitten hele bekende musea bij zoals het Groninger museum en museum de Fundatie in Zwolle. Maar ook een aantal kastelen zoals kasteel Het Nijenhuis in Heino/Wijhe. Dat is dus een leuk, leerzaam en voordelig dagje-uit voor het hele gezin.

Voor een euro naar het museum

Een bezoek aan een museum is niet aan mij besteed. Ik vind de normale toegangsprijs die je voor je bezoek betaalt niet opwegen tegen de tijd dat ik geïnteresseerd in het museum doorbreng. Ik hou het namelijk al snel voor gezien. En dan heb ik een tientje entree er niet voor over. Toch zijn er musea waar ik best eens naartoe wil en met de museumactie van Lidl kan dat heel voordelig.

Fries museum

Dit jaar doet ook het Fries museum mee met de Lidl Museumactie. En omdat ik graag naar de Escher tentoonstelling wil, zou ik hiervoor mijn voucher kunnen gebruiken. Ik heb dit op de website van het Fries Museum gecheckt. Daar staat namelijk dat je ook voor de tentoonstelling van Escher slechts 1,– hoeft te betalen. Een koopje dus.

Hoe werkt deze museumactie?

  1. Doe van 28 mei tot 10 juni voor minimaal 10,– boodschappen bij Lidl.
  2. Bewaar de kassabon en ga naar het aanmeldformulier.
  3. Vul online je kassabon gegevens in: zoals het Referentienummer, kassabonnummer en de aankoopdatum in. Deze gegevens vind je onderaan je kassabon. Net boven de streepjes code.
  4. Daarna vul je je gegevens en je e-mailadres in en bevestig deze.
  5. Na je bevestiging ontvang je een voucher in je mailbox. Dit is tevens je entreebewijs. Vergeet deze dus niet bij het museum in te leveren. Maar je hoeft pas bij de kassa één euro te betalen.
  6. Bewaar je voucher én je kassabon goed.
  7. Ga tussen 4 juni en 1 juli naar één van de ruim 30 musea en kastelen die meedoen met deze actie.

Vergeet niet om ook je kassabon te bewaren. Alleen met deze kassabon en de geprinte voucher krijg je korting op je museumbezoek.

Ga jij gebruik maken van deze museumactie?

Gerelateerde berichten

7 gedachten over “Ontdek een museum voor slechts 1 euro

  1. Staan er ook Noordelijke Museums bij? Zo niet…zie http://www.natuurlijknoorden.nl dat is het grappige we zijn net een weekendje geweest in Groningen die prijzen zijn niet te geloven goed, alles is tig keer zo goedkoop dan bij ons in Utrecht ook de entree op het museum we bezochten Helmantel en het Doemuseum in Veendam/dat was echt niet duur. We hebben heerlijk geslapen in een schitterende B&B op het Hogeland van Groningen/ geweldig ontbijt, gastvrije mensen en de lucht zo schoon het was werkelijk een ontdekking dat Groningen en eigenlijk helemaal niet ver. Maar wel een goede actie van de LIDL…waar haal je zon formulier vandaan?

    1. Even op internet kijken of anders in de weekfolder. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn over het Noorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.