Wat kun je hier verwachten

wat kun je hier verwachten

Mam is de hort op probeert vrouwen te inspireren hoe je simpel weg kunt gaan voor niet te veel geld, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Je vindt hier artikelen over: hoe je voordelig een hotel kunt vinden, wat je krijgt voor een citytrip van een paar dagen, maar ook over de houdbaarheid van een cadeaubon en waarom het verstandig is om je bonnetjes te bewaren. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten in mijn eigen omgeving te belichten; want ook in het Noorden is veel te beleven.

Waar kun je wat vinden

Mijn blog is een verzameling van mijn ideeën, die ik heb onderverdeeld in 4 categorieën. Ik laat je graag zien waar je wat kunt vinden:

Sociale Media

Natuurlijk kun je Mam is de hort op ook volgen op Twitter, Instagram en FacebookHet voordeel om mij via een van deze platforms te volgen is dat je automatisch het laatste artikel in je tijdlijn vindt. Zo hoef je dus niets te missen.

Advertenties en (affiliate) links

In sommige artikelen maak ik gebruik van (affiliate) links en advertenties. Dat wil zeggen dat wanneer jij klikt op de link van bijvoorbeeld de Hema en jij via die website een aankoop doet, ik een kleine vergoeding krijg. Voor jou verandert er helemaal niets. Jij betaalt gewoon de prijs van je aankoop, maar dit beetje extra is voor mij mooi meegenomen.

advertentie

voorbeeld van een advertentie waardoor ik een kleine vergoeding krijg

Hetzelfde geldt voor de advertenties die op mijn website staan. Ook daarvoor krijg ik een klein bedrag  als jij op die advertentie klikt en via die organisatie iets koopt of boekt. 

Wil je meer over mij en mijn blog weten kijk dan even HIER

Thema door Anders Norén