boekenweek (1)

Koop een boek tijdens de Boekenweek en reis gratis met de trein

Op 7 maart begint de boekenweek. Tijdens deze week staat het Nederlandse boek centraal en zijn er weer verschillende acties. De leukste actie vind ik dat je op de laatste zondag van de Boekenweek gratis met de trein mag reizen, als je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk.

De Boekenweek

Dus als je slim bent koop je in de Boekenweek voor € 15,00 aan Nederlandstalige boeken. Je krijgt dan het boekje Leon & Juliette geschreven door Annejet van der Zijl, helemaal gratis bij je boekenaankoop. En dat is nog niet alles. Op zondag 15 maart kun je gratis met de trein reizen. Mits je in het bezit bent van het boekenweekgeschenk.

Op zoek naar een leuk boek voor onderweg? Op de website van Bol.com vind je heel veel Nederlandse boeken. Maar ook boekhandel Bruna heeft  de meest populaire boeken van dit moment voor jou op een rij gezet. Boeken uit de Top 100 worden gratis thuisbezorgd .

Reis gratis met de trein

Dus als je zondag 15 maart gratis “de hort op”  wilt gaan, koop dan in de Boekenweek een boek. Het boekenweekgeschenk is je treinticket waarmee je op 15 maart de hele dag gratis mag reizen.  Dus als de conducteur langskomt zorg er dan voor dat je het boekenweekgeschenk bij de hand hebt en je de voorkant van het boek kan laten zien.

Tip: Ga je in het weekend van 14 – 15 maart een weekendje weg? Voor €11,50 kun je via VakantieVeilingen en ActievandeDag.nl  een enkele reis kopen.  Die je kunt gebruiken voor de zaterdag. Want op zondag 15 maart reis je gratis met het Boekenweekgeschenk.

Ik wens je veel lees en (gratis) treinplezier.

Wil je altijd als de eerste op de hoogte zijn van tips om simpel weg te gaan voor niet teveel volg mij dan op Facebook, Twitter , Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Related Posts

27 thoughts on “Koop een boek tijdens de Boekenweek en reis gratis met de trein

  1. Dit vind ik altijd zo’n goede actie! Echt lezen, het gebeurd steeds minder in dit digitale tijdperk… Dat terwijl het ook zo belangrijk is!

  2. Mooie deal! Ik ging vroeger naar mijn werk met de trein en moet toegeven dat ik toen veel meer las dan nu! Ergens wel jammer, maar heb er nog weinig tijd voor!

  3. Een dikke duim omhoog voor deze actie. Ik blijf fans van echte, fysieke boeken in plaats van e-books (die vind ik alleen handig op vakantie). Ik bof want ik heb nog meer dan genoeg boeken, maar stiekem zou ik toch wel wat nieuwe boeken willen kopen 😉

  4. Leuk overzichtje weer. Ik moet inderdaad goed onthouden dat je zondag gratis met de trein mag reizen met het boekenweekgeschenk. Ik moet alleen even uitzoeken hoe ik dan door de poortjes kom

  5. Goed dat je het zegt. Ik was het alweer vergeten dat je die dag gratis met de trein mag reizen. Ik heb nog een high tea bon, dus misschien ga ik wel een dagje naar Maastricht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.