rolgordijnen op maat

Rolgordijnen van Kwantum: betaalbaar op maat gemaakt

Ik was al een hele tijd op zoek naar rolgordijnen op maat. Want toen ik de gordijnen in onze woonkamer had weggehaald, had ik geen passend alternatief voor handen. Het is namelijk niet zo eenvoudig om voor kozijnen met afwijkende maten, leuke raamdecoratie te vinden, die ook nog eens betaalbaar is.

Zoektocht naar rolgordijnen op maat

Tijdens mijn digitale zoektocht door een oerwoud aan rolgordijnen op maat stuitte ik op website van Kwantum. Je weet wel die van: “daar woon je beter van” . Naast  wooninspiratie, woontrends, stijlen en tips voor in huis, schijnt deze winkel ook een oplossing voor elk raam te hebben. En hopelijk ook een voordelige oplossing. Want als ik de prijzen zie die sommige webwinkels voor jaloezieën vragen, dan word ik daar niet vrolijk van. Raamdecoratie die op maat wordt gemaakt is namelijk hartstikke duur. En laat dit nou het laatste zijn waar ik veel geld aan wil uitgeven.

Maar bij Kwantum is dit heel betaalbaar. Daarnaast hebben zij regelmatig extra acties die je aankoop nóg voordeliger maken. Kortom redenen genoeg om eens een kijkje te nemen in een van de filialen.

De kozijnen opmeten

Maar eerst moeten de kozijnen worden opgemeten. Een secuur klusje wat ik best eng vond om te doen. De maten moeten namelijk wel kloppen en het verschilt per soort hoe dit moet worden gedaan.

Gelukkig vond ik op de website een goede  instructie voor rolgordijnen op maat, zodat ik precies wist hoe ik een raam moest opmeten.

Ben je zelf niet zo zeker of het nauwkeurig opmeten wel gaat lukken? Of heb je geen idee waar je moet beginnen als je nieuwe gordijnen opgehangen moeten worden? Je kunt deze klus ook aan de medewerkers van Kwantum overlaten.

Met `de juiste maten` naar de winkel

Daarna toog ik samen met manlief én `de juiste maten` naar de Kwantum in Drachten. Omdat we niet gelijk aan de beurt waren bekeken we eerst even de verschillende mogelijkheden die er zijn. Er valt namelijk nogal wat te kiezen en dan heb ik het nog niet eens over welke kleuren en materialen er allemaal mogelijk zijn.

Gelukkig vinden de medewerkers van Kwantum het leuk om je te helpen bij je keuze. Want door te vragen waarvoor je de raamdecoratie wil gebruiken en door verschillende mogelijkheden voor te leggen kozen wij uiteindelijk voor een plisségordijn terwijl wij eigenlijk eerst shutters wilden. Maar omdat shutters toch minder geschikt bleken voor onze woonsituatie werd het een plisségordijn dat ook nog eens voordeliger bleek. Daarnaast kregen wij ook nog extra korting omdat onze bestelling net in een actieperiode viel.

Je kunt de bestelling gemakkelijk online volgen, zodat je gelijk kunt zien hoe het ervoor staat. Je ontvangt bericht als de bestelling klaar is en opgehaald kan worden.

Het geduld wordt beloond

Na 3 weken kreeg ik de mail dat mijn bestelling opgehaald kon worden. En daarna volgde het spannende moment. Zouden de gordijnen passen?

En ja hoor. Onze plisségordijnen passen precies en zijn zo af te stellen dat ze verduisteren wanneer het nodig is. Daarnaast kunnen ze ook helemaal opgetrokken worden zodat nauwelijks te zien is dat er gordijnen hangen.  En dat is precies zoals wij het wilden.

Onze plisségordijnen passen precies en zijn zo af te stellen dat ze verduisteren wanneer het nodig is.

Kortom ik ben erg blij met onze raamdecoratie, die ook nog eens heel betaalbaar bleek te zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.