villa pardoes

Villa Pardoes is jarig! Vier deze verjaardag met haar mee

Het is zo vanzelfsprekend: Vakantie. Iedere vrij moment wordt aangegrepen om met het hele gezin weg te gaan. Kamperen in de zomervakantie, een weekje wintersport, een weekendje in een vakantiepark of een dagje pretpark. Het lijkt alsof wij ieder vrij moment met onze kinderen “de hort op” gaan.  Toch zijn er ouders die nooit op vakantie gaan. Bijvoorbeeld omdat hun kind ernstig ziek is. Gelukkig zorgt Villa Pardoes ervoor dat ook zij er een weekje helemaal tussenuit kunnen.

Vakantie is niet voor iedereen weggelegd

Vakantie niet voor iedereen weggelegd. Zo zijn er zat ouders die nooit met hun kinderen op vakantie gaan. Bijvoorbeeld omdat hun kind ernstig ziek is. Want dan heb je wel wat anders aan je hoofd dan plannen maken voor een  vakantie. Dan wordt  je geleefd door ziekenhuisbezoeken, bestralingen en alle andere behandelingen die erop gericht zijn dat je kind weer beter wordt.

Toch zijn juist die ouders zo toe aan een weekje “de hort op”.  Een weekje helemaal weg waarin al die vervelende onderzoeken even  naar de achtergrond verdwijnen. En laat Villa Pardoes hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren.

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes  in Kaatsheuvel is een vakantieverblijf speciaal voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar.  Die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Maar ook voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen.

Even weer zichzelf zijn

Villa Pardoes is de buurman van de Efteling. Dus kunnen “onze gasten” tijdens hun vakantie hier zo vaak naar toe als ze willen. Maar ook als zij geen zin hebben in de drukte van dit pretpark  is er van alles te beleven en ontdekken. Kortom in de Villa  kunnen ouders met hun kinderen in een zorgeloze sfeer hun  dagelijkse beslommeringen uit hun hoofd uit hun hoofd zetten. En even weer zichzelf zijn.

Villa Pardoes Efteling
Villa Pardoes is de buurman van de Efteling

Villa Pardoes is jarig 

En nu is  Villa Pardoes jarig. Op 26 oktober bestaat de stichting 18 jaar.  En ik vier deze verjaardag met haar mee, met een cadeau. Want je gaat niet met lege handen naar een verjaardagsfeestje.

Op haar verlanglijstje staat  een “envelop met inhoud” waarmee zij  12 gezinnen een onvergetelijke week in Villa Pardoes wil geven. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. En misschien wil jij hierbij helpen?

Doe je mee met Tikkertje?

Om dit geld bij elkaar te krijgen gaan we met z’n allen een  spelletje spelen. Een spel dat iedereen kent: namelijk Tikkertje. Want wie kent het niet. Tikkie; jij bent hem. Maar dan digitaal.

Doe je mee? Ik nodig je uit om in samenwerking met Tikkie, je weet wel dat betaalverzoek via Whatsapp mee te doen met het grootste Digitale Tikkertje voor Villa Pardoes. Het kost slechts 2 euro.

Zo werkt het. Als jij door mij wordt “getikt” krijg je een Tikkie toegestuurd. Zoals de schoolpleinregels voorschrijven ben jij daarna de Tikker, en mag jij de volgende Tikken – lees: een Tikkie sturen. Deze persoon is op zijn of haar beurt de Tikker, doneert 2 euro en stuurt de Tikkie door.

Wil je meer informatie over Tikkie, jij bent ‘m! Kijk dan op de website van Villa Pardoes. Daar kun je alles lezen over deze actie maar ook hoe je een klein bedrag aan dit goede doel kunt doneren.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.