Voordelig de hort op met ……..?

Als je “de hort op gaat” kun je tegenwoordig niet zonder mobiele telefoon. Ik tenminste niet. Zonder smartphone ga ik de deur niet uit. Want stel dat ik de trein mis en hierdoor te laat op een afspraak kom dan moet ik toch even kunnen bellen of een appje kunnen sturen. 

Maar natuurlijk wil ik met mijn mobiel veel meer dan alleen bellen of whatsappen. Ik wil er ook mooie foto’s mee maken. En tijdens een lange treinreis een filmpje kijken daarmee doe je mij ook een groot plezier. En wat als ik een ingeving krijg voor een leuk artikel voor mijn blog? Dan moet ik mijn inspiratie toch ergens kwijt kunnen. Kortom ik stel best veel eisen aan een smartphone. 

Ben ik veeleisend?

Niet alleen aan een smartphone stel ik hoge eisen. Ook het netwerk, de snelheid van de verbinding en de dekking vind ik belangrijk. Vandaar dat ik snel uitkom bij Ben. Een voordelige telefoonprovider die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile die voor de 2e keer op rij als beste is getest. Door het 4G netwerk van T-mobile is de verbinding super snel en ook heel constant. Zodat ik op mijn smartphone gemakkelijk HD video’s kan streamen en snel even een blogpost kan delen op social media, en op de NS reisplanner mijn aansluiting kan checken. En dat is precies wat ik wil als ik onderweg ben.
Daarnaast heeft Ben aantrekkelijke abonnementen mét telefoon. Zoals de De iPhone 6s. De IPhone 6s is de opvolger van de iPhone 6 en heeft naast een 4.7 inch Retina HD breedbeeld beeldscherm een aantal leuke noviteiten. Zoals een 3D touchscreen, die drie verschillende drukniveaus hanteert. Namelijk geen druk, lichte druk en stevige druk. Als je licht op je scherm drukt kun je je bericht eerst previewen (Peek). Druk je harder dan verschijnt het hele bericht (Pop). 3D Touch kun je gebruiken op het toegangsscherm, bij notificaties, in apps zelf en op app-icoontjes.

De Apple iPhone 6s 32GB is verkrijgbaar 4 kleuren

Verder is de iPhone 6s uitgerust met een nieuwe vingerafdrukscanner die wel 2 keer zo snel reageert als de vingerafdrukscanner van zijn voorganger de iPhone 6.  Én deze I-phone heeft een super camera waardoor je geen extra camera hoeft mee te nemen als je de hort op gaat. En dat scheelt een hoop gesjouw!

Ik ben om!

Kortom ik ben om! De iPhone 6s voldoet aan alle eisen die ik aan een I-phone stel. De  iPhone 6s is er in vier leuke kleuren en met 32GB heb ik voldoende opslagruimte voor muziek, games en ander vermaak. En natuurlijk voor deze apps die onmisbaar zijn als je “de hort op gaat”.

Daarnaast hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen. Zo wordt bij een tweejarig abonnement het aantal MB’s verdubbeld en krijg je twee keer zoveel belminuten of SMS-jes. En als student betaal je op dit moment geen aansluitkosten. Mooi meegenomen toch?

Ben jij net als ik op zoek naar een provider die scherp geprijsd én flexibel is? Kijk dan even op de website. Daar vind je alle abonnementen die je aan jouw persoonlijke situatie kunt aanpassen. Ook kun je op de dekkingskaart je eigen postcode intypen zodat je gelijk kunt zien wat de dekking is bij jou in de buurt? Natuurlijk kun je ook even contact opnemen met de klantenservice. Maar het antwoord op de meest gestelde vragen vind je vaak gewoon op de website.

Dit artikel is gesponsord door Ben.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.