Hema Voordelig luxe kamperen

Voordelig luxe kamperen bij HEMA

Ben je niet gebonden aan de schoolvakanties dan is deze HEMA kampeeractie iets voor jou! In het voor- en naseizoen kun je voordelig luxe kamperen bij HEMA.

T/m 2 juni a.s. kun je bij de HEMA of op HEMA.nl een voucher kopen waarmee je vanaf 110.- in een luxe stacaravan of vanaf 79,– in een volledig ingerichte bungalowtent kunt verblijven.

Voordelig luxe kamperen bij HEMA

De actie van de HEMA is een samenwerking met Vacansoleil: al meer dan 50 jaar een begrip in campingland.

De campings van Vacansoleil liggen op de allermooiste plekjes, aan het strand, in de bergen, bij geurende bossen of aan prachtige meren. Van groots opgezette campings tot verrassende kleinschalige kampeerpareltjes. De campings zijn bijna allemaal voorzien van zwembaden met waterglijbanen, restaurants, veilige speelgelegenheden voor kinderen en een leuk animatieprogramma’s.

Hoe werkt de HEMA campingactie?

Als je in een luxe stacaravan of in een volledig ingerichte bungalowtent van Vacansoleil vakantie wil vieren én gebruik wil maken van deze HEMA kampeeractie? Kijk dan snelop www.vacansoleil.nl/hema om te zien of de camping die jij leuk vindt beschikbaar is op het moment dat jij vrij bent. Alle geselecteerde topcampings en accommodaties kunnen namelijk geboekt worden o.b.v. beschikbaarheid.

Daarnaast moet je niet vergeten dat deze actie geldig is van 22 april t/m 7 juli 2019 en van 23 augustus t/m de sluitingsdatum van de camping in 2019 (dit verschilt per camping, de meeste sluiten eind september).

De vouchers zijn wel geldig in de meivakantie, rondom Hemelvaart en tijdens Pinksteren. Maar niet in de zomervakantie!

Lees dit even goed door!

Andere zaken waar je rekening mee moet houden kun je lezen op de website van de HEMA. Bij praktische informatie kun je zien wanneer de campings beschikbaar zijn en in welke landen. Onder het kopje werkwijze & voorwaarden lees je tot wanneer je de vouchers kunt kopen, hoe je kunt boeken en welke extra’s je erbij kunt bestellen.

Kun je op vakantie buiten de schoolvakanties? Kijk dan snel even op de website van de HEMA. En misschien kampeer jij binnenkort heel voordelig in een luxe stacaravan of volledig ingerichte bungalowtent.

Je kunt bij HEMA natuurlijk ook terecht voor zonnebrand, zwemkleding en andere zomerse artikelen. Kijk even op de website welke artikelen er in de aanbieding zijn.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.