Dit wil ik wel met Moederdag

Zondag 13 mei is het Moederdag. Op deze tweede zondag van mei worden alle moeders extra in de watten gelegd. Ik hou van Moederdag. Vroeger toen de kinderen nog klein waren kreeg ik ontbijt op bed en zelfgemaakte frutsels en werden de huishoudelijke taken zoals het dagelijks uitmesten van de paardenstal door manlief gedaan. En ook het koken werd die dag van mij overgenomen.

Maar tegenwoordig is het een commercieel gebeuren waar met name drogisterijen handig op inspelen. Want als het aan hun ligt dan worden moeders overladen met luchtjes en smeersels. En dat is aan mij niet besteed. Ik krijg liever iets wat ik kan gebruiken als ik de hort op ga.

Trolley van Ikea

Bovenaan mijn lijstje staat dit handzame koffertje, ideaal voor als je reist met alleen maar Handbagage. In deze UPPTÄCKA, Trolley van Ikea hou je alle spullen bij elkaar. In de boardcase zitten verschillende vakken, zodat je dingen uit elkaar kunt houden en ook weer gemakkelijk terug kunt vinden. Deze trolley rolt soepel en geruisloos achter je aan en hij heeft precies de juiste maat om zonder extra kosten mee het vliegtuig in te nemen. Daarnaast is hij ook niet zo duur. Normaal betaal je € 49.95  voor dit handige koffertje. Maar met je Ikea-familypas betaal je tien euro minder. Heb je geen familypas van Ikea vraag hem dan HIER dan aan.

Set met 4 handige pakzakken

En om mijn handbagage in de trolley te organiseren wil ik een setje van 4 UPPTÄCKA pakzakken. Zodat ik mijn kleren en andere spullen makkelijk in mijn koffertje krijg, alles overzichtelijk blijft en gemakkelijk is terug te vinden.

handige reisattributen van Ikea

Cadeaukaarten om mee de hort op te gaan.

  • Omdat ik graag een weekendje de hort op ga staat op mijn lijstje ook de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Met deze knalgele kaart, die in een leuk blauw koffertje wordt verpakt heb je de keuze uit ruim 2000 hotels en bungalowparken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.
  • Met een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze ben ik altijd blij. Ik kies dan zelf een tijdschrift uit dat ik graag wil lezen. Op de site van Bladcadeau kun je zelf het abonnement activeren. Na afloop stopt het abonnement vanzelf, dus daar hoef je dan niets  meer aan te doen. Klik op de website van Bruna om deze gelijk te kopen.
  • De meest ondergewaardeerde cadeaubon is waarschijnlijk de VVV cadeaubon. Misschien vanwege het formaat dat je hele portemonnee vult. En omdat hij snel beschadigt. Toch mag je mij deze bon best geven met Moederdag omdat je hem in heel veel winkels maar ook in restaurants kunt besteden.

Kortom ik heb genoeg wensen voor Moederdag.

Wat vind jij leuk aan Moederdag? En wat krijg jij het liefst?

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.