disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Mam is de hort op. Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met de disclaimer. Alle artikelen die ik voor mijn blog schrijf worden met evenveel aandacht geschreven. Het kan echter gebeuren dat er feitelijke onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten. Of dat er wijzigingen zijn opgetreden. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder dat dit verder gemeld wordt. Dit gebeurt enkel door de auteur zelf.

Aan de inhoud van Mam is de hort op zijn geen rechten te ontlenen. Mam is de hort op is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van mijn blog. Dit betekent ook dat Mam is de hort niet verantwoordelijk is voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen in de artikelen.

Betaalde samenwerkingen of gratis producten

Af en toe schrijf ik artikelen in opdracht van een bedrijf of test ik een product of een dienst, in ruil voor een review of een recensie. Als het hierbij om een samenwerking gaat, het een betaalde post is of er producten voor ontvangen zijn, wordt dit altijd vermeld onderaan het artikel met een link naar deze disclaimer.

Advertenties en (affiliate) links

In sommige artikelen maak ik gebruik van (affiliate) links en advertenties. Dat wil zeggen dat wanneer jij klikt op de advertentie van bijvoorbeeld de Bol.com en jij via die website een aankoop doet, ik een kleine vergoeding krijg. Voor jou verandert er helemaal niets. Jij betaalt gewoon de prijs van je aankoop, maar dit beetje extra is voor mij mooi meegenomen. Hetzelfde geldt voor links die op mijn website staan. Ook daarvoor krijg ik een klein bedrag  als jij hierop klikt en via dat bedrijf iets koopt of boekt. 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Reizen

Voor de leukste aanbiedingen kijk je eerst op:

Reizen SlapenEten & drinkenEn nog veel meer
Vliegennaar.nlBelvillaHet laatste tafeltjeGreetz kaarten
Lidl reizenChalet.nuHapjes aan huisZalando
Skyscanner vliegticketsNatuurhuisjeSocialdeal.nlActie van de dag
FlixbusRoompotLidl.nlStella fietsen
NS InternationalBooking.comUitgekookt.nlPets Place
Sunweb wintersportCenter Parcs NLBonprixKwantum Nederland
Baja bikesHotels.nlJumboHEMA
Vrijbuiter Heerlijke huisjesKoffievoordeelObelink kampeerartikelen
Omoda fashionFletcher hotelsBol.comPrijsvrij
ANWB reisverzekeringVoordeeluitjes.nlMedia Markt
Bloompost
Xenos
Koop je deal
Coolblue