Wil je samenwerken?

Mam is de hort op probeert vrouwen te inspireren hoe je simpel weg kunt gaan voor niet te veel geld, zodat zij er weer helemaal tegenaan kunnen.

Bijna dagelijks verschijnt er een blogpost over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog meer. Daarnaast ben ik actief op FacebookTwitter en Instagram.  

Serieuze zaken

Mijn blog is een hobby, waar ik serieus mee bezig ben. Ik besteed veel tijd aan het schrijven van mijn artikelen, het maken van foto’s en verdiep mij in de materie. Ik sta dus helemaal achter wat ik schrijf en vind. Ook als het artikel in opdracht is geschreven of onderdeel is van een samenwerking.

Ik ben aangesloten bij de volgende platforms.

Samenwerken met jou/u

Wil je dat ik een advertorial schrijf over een product of een review of gastblog over een hotelverblijf, een bezoek aan een restaurant of een leuke activiteit? Daar ben ik altijd voor in. Vraag gerust of ik een hotel wil testen, een product wil uitproberen of een evenement wil bezoeken om er vervolgens een artikel over te schrijven voor op mijn blog.

Natuurlijk schrijf ik het artikel op een manier waardoor je zin krijgt om het product te kopen of juist dat hotel of die eetgelegenheid ook eens te gaan bezoeken! En mocht ik niet zo gecharmeerd zijn van een bepaald artikel, verblijf of wat ik op mijn bord gepresenteerd krijg dan zal ik eerlijk zijn, maar ik zal het nooit in het openbaar afkraken. En er altijd bij vermelden als het om een gesponsord artikel of om een samenwerking gaat.

Mogelijkheden om samen te werken

 Ik sta open voor de volgende samenwerkingen, mits het onderwerp past bij Mam is de hort op:

  • Advertorial
  • Review van een product, service/dienst, hotspot of event
  • Link naar een bedrijf of product geplaatst in een artikel geschreven door Mam is de hort op
  • Barterdeal
  • Winactie
  • Gastblog

Samenwerken met mij

Ondanks dat ik een neus heb voor voordelige uitjes en veel informatie heb verzameld hoe je simpel weg kunt voor niet te veel, weet ik natuurlijk niet alles. Vandaar dat ik graag samenwerk met anderen.

Ga jij zelf graag de hort op. Ken je een leuk adresje om (voordelig) te eten, of een “geheime plaats” in de stad waar je voor niet te veel geld je auto kunt parkeren? Of heb je een tip of truc die helemaal past in het motto: simpel weg voor niet te veel en wil je jouw ideeën met mij delen? Misschien wil je een gastblog schrijven. Ik zorg dan voor de opmaak van het artikel, dat het wordt gepubliceerd op Mam is de hort op en verschillende keren wordt gedeeld op sociale media.  

Neem gerust contact op

Ben je benieuwd naar de statistieken van mijn blog. Kijk dan eens  in mijn Mediakit. Hierin zie je in één oogopslag alle actuele informatie over mijn bezoekers, de producten die ik aanbied en de onderwerpen waarover ik schrijf.

Artikel overnemen?

Wil je een artikel van Mam is de hort op overnemen? Daar heb ik geen bezwaar tegen. Maar ik stel het wel op prijs als je mij dan vooraf even op de hoogte brengt en natuurlijk mijn website erbij vermeldt. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar marionstam25@gmail.com. Want samen bereiken wij meer ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan!