Wil je samenwerken?

Mam is de hort op probeert vrouwen te inspireren hoe je simpel weg kunt gaan voor niet te veel geld, zodat zij er weer helemaal tegenaan kunnen.

Bijna dagelijks verschijnt er een blogpost over reizen, slapen, eten & en drinken. En nog veel meer. Daarnaast ben ik actief op FacebookTwitter en Instagram.  

Serieuze zaken

Mijn blog is een hobby, waar ik serieus mee bezig ben. Ik besteed veel tijd aan het schrijven van mijn artikelen, het maken van foto’s en verdiep mij in de materie. Ik sta dus helemaal achter wat ik schrijf en vind. 

Samenwerken met mij

Ondanks dat ik een neus heb voor voordelige uitjes en veel informatie heb verzameld hoe je simpel weg kunt voor niet te veel, weet ik natuurlijk niet alles. Vandaar dat ik graag samenwerk met anderen.

Ga jij zelf graag de hort op. Ken je een leuk adresje om (voordelig) te eten, of een “geheime plaats” in de stad waar je voor niet te veel geld je auto kunt parkeren? Of heb je een tip of truc die helemaal past in het motto: simpel weg voor niet te veel en wil je jouw ideeën met mij delen? Misschien wil je een gastblog schrijven. Ik zorg dan voor de opmaak van het artikel, dat het wordt gepubliceerd op Mam is de hort op en verschillende keren wordt gedeeld op sociale media.  

Artikel overnemen?

Wil je een artikel van Mam is de hort op overnemen? Prima. Maar ik vind het wel leuk als je mij dan van te voren even op de hoogte brengt en natuurlijk mijn website erbij vermeldt. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar marionstam25@gmail.com. Want samen bereiken wij meer ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan!