Lees(ie) zondag week 21

Het is Lees(ie) zondag week 21, dus hier volgt een blog vol met tips om ‘de hort op’ te gaan. Dus een paar leuke wandelroutes (met en zonder hond), wat je mag verwachten van een dagcamping en ik neem het concept ‘Happen en trappen’ onder de loep. Maar ik laat ook zien dat je de wasparfum van Action voor meer dingen kan gebruiken. Ik wens je fijne zondag met veel leesplezier.

Recreëren op een dagcamping. Wat mag wel en wat niet

Wil je een dagje recreëren op een dagcamping? Ik zou zeggen doen! In Nederland vind je verschillende dagcampings, vaak midden in de natuur, waar je tussen zonsopkomst en zonsondergang mag verblijven. En dat kost helemaal niks. Recreëren op een dagcamping is leuk als je een dagje wilt proefkamperen, een nieuwe tent wil uitproberen of met een glaasje wijn onder de luifel van je camper wilt zitten. Het kan allemaal. Wat je kan verwachten van een dagcamping en wat je er wel en niet mag, lees je op mijn blog.

3 Wandelroutes vanaf dagcamping Vledderhof-Boschoord

En als je dan toch op dagcamping Vledderhof-Boschoord in de provincie Drenthe bent? Loop dan eens de natuur in. Je kunt kiezen uit 3 wandelroutes: de gemarkeerde wandelroute maar je kan ook 2 knoopuntenroutes lopen. Maar welke route je ook kiest, in dit gebied gaan natuur en mens samen op. En bovendien kom je weinig wandelaars tegen.

Onder de loep: Happen en Trappen

Ken je het concept Happen en Trappen? Nee. In deze blog neem ik Happen en Trappen “onder de loep”. Ik ga uitzoeken wat je kunt verwachten als je zo’n culinaire fietstocht boekt. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is en of je voordelig uit bent met een Happen en Trappen arrangement. Ook kijk ik of er geen addertjes onder het gras zitten als je via Happen en Trappen “de hort op wilt gaan”.

Misschien ben je er nog helemaal niet mee bezig: met de jaarwisseling. Maar als je op zoek bent naar een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark, lees dan even verder. In deze blogpost vind je heel veel tips voor een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark. Bovendien is het artikel aangevuld met een aantal nieuwe, verrassende locaties!

Waar kun je wasparfum van Action nog meer voor gebruiken?

Wasparfum is net als wasverzachter, een vloeibare substantie die je gebruikt in de wasmachine, waardoor je was heerlijk gaat ruiken. Maar wasparfum is best duur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wasparfum die je kleding heerlijk laat ruiken en ook nog eens heel betaalbaar is? Zo ontdekte ik de wasparfum van Action die je trouwens voor meer dingen kan gebruiken.

Wandelen met de hond bij de Slotplaats in Bakkeveen

Wandelen met de hond kan prima op landgoed De Slotplaats in het Friese Bakkeveen. Dit is niet alleen een prachtige, bosrijke omgeving om te wandelen. Er zijn ook stukken waar je hond vrij kan rondrennen zonder aan de lijn te hoeven. Kortom een ideale plek voor zowel de hond als z’n baasje om te genieten van de natuur en de vrijheid.

Dit waren de artikelen van week 21. Genoeg leesvoer om de pinksterdagen door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.