Lees(ie) zondag week 22

In deze Lees(ie) zondag week 22 zet ik alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen nog een keer op een rijtje. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

10 tips om je e-bike veilig op de fietsendrager te vervoeren

Het lange Pinksterweekend is begonnen. Op de snelweg zie ik veel auto’s met fietsen op een fietsendrager. De een nog zwaarder beladen dan de ander. Ik hou mijn hart vast. Op sommige fietsendragers staan stadsfietsen waar de boodschappenkrat nog op het rek zit, maar ik zie ook elektrische fietsen met wapperende fietstassen. Het ziet er doodeng uit. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar tips om je e-bike veilig op de fietsendrager te vervoeren.

Wat vind jij het leukste aan vakantie?

Ik ben er gek op: voorpret. Het plezier dat je hebt vóór je op vakantie gaat. Het gesurf langs websites om een leuke camping te vinden met net de goede ligging; het dromen over hoe je kampeerplaats er in werkelijkheid uit zal zien. En of de locatie net zo leuk is als je hoopt dat het zal zijn.

Ik lees dan ook graag blogs over mijn toekomstige reisbestemming en geniet enorm van alle uitzoekerij. Voorpret is aan mij dus wel besteed en staat met stip op nummer 1. Wat vind jij het leukste aan vakantie?

Gratis stadswandeling door Keulen

Denk je bij Keulen aan de imposante Dom, het ‘Water van Keulen’ (Eau de cologne) en aan bier en braadworst. Dan doe je Keulen echt tekort. Deze Duitse Domstad heeft namelijk veel meer te bieden. En met de trein ben je er zo. Om alle bekende en minder bekende plekken in Keulen te ontdekken kun je het beste een stadswandeling maken, die je gratis kunt downloaden.

Onder de loep: ING punten

Met de lage rentes van tegenwoordig proberen banken hun klanten op allerlei manieren aan zich te binden. Bijvoorbeeld door producten voordelig aan te bieden of korting te geven op een bezoek aan een restaurant of een dagje uit. Als je een spaar- en betaalrekening hebt bij ING bank dan spaar je automatisch ING punten, waarmee je voordelig kunt winkelen in de winkel van de ING. 

Maar wat kun je doen met ING punten? Tot wanneer is het product geldig, hoe je je ING punten inwisselen. Natuurlijk kijk ik ook of je echt voordelig(er) uit bent als je met ING punten “de hort op gaat”. In deze blog lees je mijn bevindingen.

Dit waren de artikelen van week 22. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.