Lees(ie) zondag week 23

Omdat het niet zo lang meer duurt voordat het zomervakantie is, deel ik in deze Lees(ie) zondag week 23 veel vakantietips. Dus hoe je een reisverslag kan maken op Polarsteps, efficiënt een dakkoffer inpakt, maar ook wat de voordelen zijn van een georganiseerde fietstour door Antwerpen. Ik wens je fijne zondag met veel leesplezier.

Reisverslag maken op Polarsteps

“Zullen we een reisverslag maken op Polarsteps?” opperde mijn man, toen we bezig waren met de voorbereidingen voor onze camperreis door Noorwegen. “Dan gaan we allerlei mensen uitnodigen die ons kunnen volgen”. Vrienden van hem hadden ook via Polarsteps een reisverslag gedeeld en hij vond het heel leuk om hen zo te kunnen volgen. “En dat vind jij vast leuk om te doen”. Wat Polarsteps is en wat je ermee kunt lees je in deze blog.

Het efficiënt inpakken van een dakkoffer voor de zomervakantie doe je zo!

Als je op zomervakantie gaat kan het efficiënt inpakken van je dakkoffer een flinke uitdaging zijn. Want je wilt natuurlijk zo veel mogelijk meenemen, je wilt niet dat de boel gaat schuiven, laat staan dat de deksel van je dakbox tijdens je reis opengaat en alle spullen over de Autobahn vliegen. Kortom het inpakken van een dakkoffer begint met een goede planning en organisatie.

De meerwaarde van een georganiseerde fietstour door Antwerpen

Een georganiseerde fietstour door Antwerpen is een leuke manier om een ​​onbekende stad te leren kennen. In een paar uur tijd geniet je van een begeleide fietstocht langs alle bezienswaardigheden van deze Vlaamse stad. Je hoort interessante feitjes en verhalen over de stad en je komt op plekken die je zelf nooit gevonden zou hebben. In deze blog dus alles over de meerwaarde van een georganiseerde fietstour door Antwerpen.

In de oude binnenstad van Antwerpen vind je niet alleen prachtige monumenten. Ik ontdekte ook een street art tour van zo’n 4,5 kilometer die je langs verschillende straatkunstwerken leidt. In deze blog over Street art in Antwerpen lees je er alles over.

Is met een camper door Normandië leuk?


Vorig jaar maakten we een campertocht langs de kust van Normandië en bezochten we de invasiestranden, die herinneren aan D-day 6 juni 1944. De week 80 jaar geleden. Op welke plekken aan de Normandische kust, nog sporen van de bevrijding van West-Europa zichtbaar zijn, vind je in deze blog.

Dit waren de artikelen van week 23. Genoeg leesvoer om de zondag door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.