Lees(ie) zondag week 23

Ik was even op vakantie. En aangezien de wifi op de meeste campings prut is, zijn er geen nieuwe blogs verschenen. Toch heb ik wat artikelen gedeeld. Die je in deze Lees(ie) zondag week 23 kan teruglezen. Dus mocht je een blog gemist hebben dan kun je die nu op je gemak lezen. Ik wens je een fijne dag met veel leesplezier.

Apparaten die het campingleven een stuk makkelijker maken

Kampeerde ik begin jaren 80 met een shelter, sliep ik op een flinterdun matje en hield ik mijn levensmiddelen koel met koelelementen. Tegenwoordig ga ik toch voor wat meer comfort. En gaan er ook apparaten mee die het campingleven een stuk makkelijker maken. Welke dat zijn lees je in deze blog.

Fietsknooppuntenroute langs Linge en waarden

In Lingewaard kun je prachtig fietsen. De fietsknooppuntenroute langs Linge en waarden is vooral in het voorjaar als de fruitbomen bloeien, een afwisselende route langs boomgaarden, weilanden, grienden en rietvelden. En deze fietsroute kun je bij ieder knooppunt beginnen. Dus wat let je om de Fietsknooppuntenroute langs Linge en waarden te gaan fietsen.

Maaltijdsalade met gerookte kip, noten en dadels

Zoek je een recept voor een maaltijdsalade die erg lekker maar ook snel te maken is? Probeer dan deze salade met dadels, gerookte kip en noten eens.

Wat trek je aan op reis? Comfortabele kleding voor onderweg

Wat trek je aan op reis als je niet alleen comfortabel, maar er ook een beetje leuk uit wilt zien? Want je weet nooit wie je onderweg tegenkomt en je wilt je vakantie natuurlijk wel in stijl beginnen. Dus ga je op zoek naar comfortabele kleding voor onderweg. Wellicht kunnen deze tips, die ik schreef voor een blog van Omoda je daarbij helpen.

Wandelen in het Mullerthal

We zijn een weekje op vakantie. Begonnen in het prachtige Mullerthal waar ik een paar jaar geleden deze blog over schreef.

Welke vakantiesouvenirs moet je meenemen? En welke beslist niet

Vakantiesouvenirs. Wie is er niet gevoelig voor. In deze blog lees je welke souvenirs leuk zijn, om als herinnering aan je vakantie, mee te nemen. Maar ook welke beslist niet.

Het nieuwe Air Miles spaarprogramma. Wat levert het jou op?

Air Miles biedt haar spaarders nieuwe mogelijkheden. Bij het nieuwe Air Miles spaarprogramma ligt de nadruk op samen sparen, samen beleven, samen delen. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘belevenis’ doneren aan iemand anders. Maar je kunt ook je bioscoopkaartje cadeau geven. Bijvoorbeeld aan iemand die het niet zo breed heeft. Maar zijn er nog meer veranderingen? Ik zoek het voor je uit.

Dit waren de artikelen van week 23. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.