lees(ie) zondag week 26

Er staat weer een nieuwe blog voor je klaar. Met handige tips hoe je de weg in al die verschillende wandelroutes vindt of als je met de camper richting Denemarken wilt gaan, Maar ook de beste vuurwerkvrije vakantieparken voor een rustige jaarwisseling of als je last minute op vakantie wil. In deze Lees(ie) zondag week 26 vind je het allemaal. Ik wens je een fijne dag met veel leesplezier.

Hoe vind je de weg in al die verschillende wandelroutes?

Er wordt wat afgewandeld tegenwoordig. Sinds de introductie van de Ommetje-app is heel Nederland in beweging en schieten de wandelroutes als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe vind je de weg in al die verschillende wandelroutes? Hoe stel je zelf een route samen en die NS-wandeling van vroeger, bestaat die nog wel?

Met deze blogpost help ik je de weg te vinden in al die verschillende wandelroutes bij jou in de buurt of als je ergens anders wil wandelen.

Met de camper naar Denemarken

Met de camper naar Denemarken staat bovenaan ons lijstje. Na jaren gekampeerd te hebben in Zuid Europese vakantielanden, willen we ook een keer richting Scandinavië. Voor deze blog ben ik op zoek gegaan naar handige informatie voor als je met een camper door of naar Denemarken wilt reizen en ook wat van het land wilt zien..

Het lijkt nog heel ver weg. Maar over een half jaar is het zover: Oud & Nieuw. Dus zit jij voor de komende jaarwisseling te denken aan een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? Zo eentje waar je geen last hebt van al dat geknal, de hele dag door? Ga dan nu op zoek naar een vakantiepark waar geen vuurwerk wordt afgestoken. Wellicht kan de blog Op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark? Hier moet je zijn (die weer helemaal up to date is) je daarbij helpen.

Wie wil er nou niet in Workum wonen?

Tijdens mijn bezoek aan Workum, kwam ik niet verder dan de etalage van de plaatselijke makelaar. Bij het zien van een voormalig kerkgebouw en verbouwde woonboerderij die financieel ook nog eens binnen handbereik zijn, begon ik gelijk te fantaseren hoe het zal zijn. ‘Wonen in de Friese elfstedenstad Workum’.

Rondje Salland en de hond kan mee

Tijdens een weekendje weg in eigen land pak ik graag de fiets om de omgeving te ontdekken. Dus toen ik een paar dagen wilde kamperen op de Sallandse heuvelrug zocht ik niet alleen een leuke camping, maar ook een mooie fietsroute. Zoals dit rondje Salland waarbij de hond in de fietskar mee kan. Dus niet te veel hoogteverschillen of smalle fietspaden.

De leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land

Heb je nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Of kun je niet kiezen tussen een bijzonder plekje in het bos, aan zee, een attractiepark of een vakantiehuisje midden in de natuur? Of ben je net te laat met boeken? Ik heb een aantal last minute vakantiehuisjes in eigen land voor je gevonden.

Dit waren de artikelen van week 26. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.