lees(ie) zondag week 26

Hier is die weer: de Lees(ie) zondag. Namelijk die van week 26. In deze blog zet ik alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen nog een keer op een rijtje. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Wat kun je in deze Lees(ie) zondag verwachten?

Uit-eten gaan is altijd een goed idee. Maar natuurlijk wel als je korting krijgt. Met zowel de Primera dinervoucher als de Blokker dineractie kun je voordelig uit-eten. Bovendien zijn beide acties verlengd, dus ook deze zomer kun je er nog van profiteren. Meer weten? Je vindt hier meer info over de Blokker-dineractie. En hier lees je waar je de restaurantvoucher van Primera kan besteden?

Zomerse courgettesoep met tuinkruiden

En als je zelf achter de pannen wilt staan, ga dan voor courgettes: ze zijn er nu volop. Je koopt ze voor een prikkie in de supermarkt en de courgetteplanten in mijn moestuin produceren er zoveel dat er niet tegenop te eten is. Maar wat moet je met courgettes? Nou een heleboel. Vandaar dat ik op mijn blog een aantal courgetterecepten ga delen. Om te beginnen deze zomerse courgettesoep met tuinkruiden.

Met de auto naar Antwerpen? Check je voertuig

Een weekendje of een paar dagen Antwerpen is altijd een goed idee? Met de auto ben je er zo. Na een paar uur rijden waan je je gelijk in een andere wereld. Toch moet je niet vergeten om vóór vertrek je auto te checken. De Antwerpse binnenstad en de Linkeroever zijn namelijk een lage-emissiezone (LEZ). Dit betekent dat vervuilende auto’s dit deel van de stad niet meer in mogen. Over het hoe, wat en waarom lees je in deze blog.

En ook dit wil ik je niet onthouden. Want nu het vuurwerkverbod van de baan is en je overweegt voor de jaarwisseling een vakantiehuisje op een vuurwerkvrij vakantiepark te boeken. Wacht dan niet te lang met boeken.

Dit waren de artikelen van week 26. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.