Lees(ie) zondag week 27

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag week 27. In deze verzamelblog lees je over de verschillen tussen de stad en het platteland, waar je ook leuke vakantiehuisjes kan huren. Ik deel mijn persoonlijke kruidenboterrecept, handige tips voor een vakantie in eigen land maar ik heb mij ook verdiept in de klantenkaart van Action. Volop leeswerk weer. Ik wens je een fijne dag met veel leesplezier.

De verschillen tussen het platteland en de stad

Tegenwoordig woon ik in Meppel. Maar ik heb in heel wat verschillende plaatsen gewoond. Waaronder ook op het Friese platteland. In 2001 verkochten wij ons huis in Driebergen en verhuisden we naar het platteland. Waar wij een verbouwde boerderij kochten, onze kinderen naar de basisschool gingen en wij een leuke baan vonden. Nu jaren later maak ik de balans op van ons “nieuwe leven”. Want hoe romantisch het ook klinkt: De verschillen tussen het platteland en de stad zijn groot.

Slapen in een Restinn: een hotelhuisje midden op het platteland

Een paar jaar geleden maakte ik een fietstocht over de Westfriese Omringdijk. En sliepen wij in een Restinn: een hotelhuisje midden op het platteland. Een comfortabel onderkomen met fijne bedden, een zitje, eigen koelkast en terras. En ook nog eens gunstig gelegen aan de fietsroute. Meer weten over zo’n comfortabel hotelhuisje op het platteland? Lees dan Slapen in een Restinn: een hotelhuisje midden op het platteland.

Het lijkt nog heel ver weg. Maar over een half jaar is het zover: Oud & Nieuw. Dus zit jij voor de komende jaarwisseling te denken aan een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? Zo eentje waar je geen last hebt van al dat geknal, de hele dag door? Ga dan nu op zoek naar een vakantiepark waar geen vuurwerk wordt afgestoken. Wellicht kan de blog Op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark? Hier moet je zijn (die weer helemaal up to date is) je daarbij helpen.

8 Voordelen en handige tips voor vakantie in eigen land

Vaak vergeten we hoe mooi ons land is. Daarom is een vakantie in Nederland helemaal geen gek idee! Integendeel, het brengt zelfs voordelen met zich mee. Zo komen we op plekken die we anders misschien nooit gezien zouden hebben. Maar er zijn meer voordelen. In deze post vind je 8 voordelen én een aantal handige tips om van je vakantie in eigen land een groot succes te maken.

Heb je nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Of kun je niet kiezen tussen een bijzonder plekje in het bos, aan zee, een attractiepark of een vakantiehuisje midden in de natuur? Of ben je net te laat met boeken? Ik heb een aantal last minute vakantiehuisjes in eigen land voor je gevonden.

Vakantiewoningen Europa

Ontdek meer met de Action klantenkaart

Ben je een trouwe klant bij Action? Zet dan gelijk de Action klantenkaart in je telefoon zodat je niets hoeft te missen. Met deze klantenkaart in de vorm van een app kun je alle aanbiedingen van de volgende week, een week eerder bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is je klantenkaart scannen. Maar zijn er meer voordelen van de Action klantenkaart?

Het geheim van lekkere kruidenboter

Ga je barbecueën dit weekend? Dan mag stokbrood met kruidenboter natuurlijk niet ontbreken. En kruidenboter kan je zelf maken. Want dat is super makkelijk en eigenlijk veel lekkerder. Zeker als je verse kruiden uit de tuin gebruikt én een paar blaadjes munt toevoegt. Want munt is het geheime ingrediënt, wat extra pit geeft aan de kruidenboter. Mijn recept van echt lekkere kruidenboter staat in mijn blog.

Dit waren de artikelen van week 27. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.