Lees(ie) zondag week 27

Onze vakantie is weer voorbij, maar voor de meeste mensen moet de zomervakantie nog beginnen. In deze Lees(ie) zondag week 27 vind je daarom de grootste ergernissen van de Nederlandse vakantieganger, de leukste doorreiscampings als je naar het Zuiden gaat, een fietsroute door Salland, maar ook 5 redenen waarom ik geen ansichtkaarten verstuur als ik op vakantie ben en een verslag van onze camperreis door Zweden. Genoeg te lezen dus. Ik wens je fijne zondag met veel leesplezier.

De leukste doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat

Ga je op vakantie naar Zuid Frankrijk? En ben je op zoek naar een doorreiscamping die goed te bereiken is en zo is ingericht dat je de volgende dag je reis snel kunt hervatten. En die ook in een omgeving ligt die de moeite waard is om er eventueel een extra nachtje aan vast te knopen. Je vindt ze in deze blog.

Rondje Salland en de hond kan mee

Wil je een rondje Salland fietsen en tijdens je fietsroute genieten van Sallandse buurtschappen en nieuwe natuur? Dan is deze fietstocht door 3 verschillende regio’s en langs buurtschappen met geweldige namen als Notter, Zuna, Rectum en IJpelo een goed idee. En omdat deze fietsroute vrij vlak is kun je die ook met een hondenfietskar afleggen.

E-chopper huren

5 redenen waarom ik geen ansichtkaarten verstuur als ik op vakantie ben

De tijd van ansichtkaarten versturen lijkt voorbij. Het komt nog sporadisch voor dat er een kaart uit een vakantieland op mijn deurmat ploft. Zelf heb ik deze traditie ook losgelaten. Waarom ik geen ansichtkaarten (meer) verstuur? Ik geef je 5 redenen waarom ik gestopt ben met het sturen van vakantiekaarten.

Een kijkje achter de schermen bij de Nederlandse vakantieganger


Nu we binnenkort massaal op zomervakantie gaan ben je misschien benieuwd wat de grootste ergernissen zijn van de Nederlandse vakantieganger? Vakantieaanbieder TUI legde 1281 vakantiegangers een aantal vragen en stellingen voor en daar kwamen een paar opmerkelijke, maar ook geestige inzichten uit. Zoals de grootste vakantie ergernissen, maar ook de financiën, de verschillen tussen wat mannen en vrouwen belangrijk vinden en natuurlijk het ‘handdoekje leggen’ komen aan bod. Kortom een verrassend kijkje achter de schermen bij de Nederlandse vakantieganger lees je in deze blog.

Camperreis Zweden: 2 weken tussen bossen en meren

In juni maakten wij een camperreis door Zweden. In twee weken tijd verkenden we het zuiden van Zweden en genoten van prachtige meren en uitgestrekte bossen. In dit artikel neem ik je mee op de route die wij met de camper hebben afgelegd, maar ik deel ook onze camperplekken en ervaringen.

Dit waren de artikelen van week 27. Genoeg leesvoer om de zondag door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.