Lees(ie) zondag week 41

Heb je geen tijd gehad om mijn blogs te lezen? Iedere zondag, dus ook vandaag zet ik alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. Niet alleen de artikelen van week 41, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde komen in deze Lees(ie) zondag nog een keer voorbij. Ik wens je veel leesplezier.

Een stevig fietsslot is op vakantie geen overbodige luxe

Denk je bij fietsen in Zuid Limburg aan veel hoogteverschillen? Met een e-bike kun je ook in het zuiden van het land heerlijk fietsen. Maar neem je de e-bike mee op vakantie, investeer dan niet alleen in een goede fietsendrager. Ook een stevig fietsslot is geen overbodige luxe. Voor welk fietsslot ik heb gekozen lees je in deze blogpost.

Marion stampt spinazie

Ik hou stamppot. Het is dat er zo veel calorieën in zitten maar anders zou ik het een paar keer per week eten. En dan niet alleen de standaard zuurkool- of boerenkoolstamppot. Nee, er zijn meer stamppot recepten bij mij favoriet. Bijvoorbeeld deze stamppot met bladspinazie die ik vond op Smulweb is niet te versmaden.

Als je nog op zoek bent naar een vuurwerkvrij vakantiepark voor jou en je huisdier? In deze blogpost heb ik een aantal vuurwerkvrije vakantieparken voor je op een rijtje gezet.

Onder de loep: Jumbo extra’s

Tegenwoordig heeft iedere winkel wel een spaarsysteem. Vandaar dat Jumbo Supermarkten niet achter kon blijven en Jumbo Extra’s introduceerde. Maar wat kun je met met dit spaarsysteem van Jumbo? In de rubriek”onder de loep” ga ik precies voor je uitzoeken hoe Jumbo Extra’s werkt. Maar ook of de website gebruiksvriendelijk is, of de extra’s echt aantrekkelijk zijn of dat er toch een addertje onder het gras zit.

14 tips waarmee je voordelig naar het museum kunt

Een paar jaar geleden schreef ik een blogpost met tips voor een voordelig museumbezoek. Maar nu zag ik dat er ook bij het Kruidvat museumweken zijn, waarmee je voor nog geen 5 euro naar een museum kunt. En dat is goed nieuws. Vandaar dat ik een update heb gemaakt van mijn blogpost 14 tips waarmee je voordelig naar het museum kunt. Met daarin nog meer mogelijkheden om voordelig een museum of tentoonstelling te bezoeken.

Er gaat niets boven zelfgemaakte erwtensoep

Als laatste deel ik mijn eigen recept voor zelfgemaakte erwtensoep. Want wat was het snertweer afgelopen week? Zin om ook een grote pan snert te maken? Het recept is ruim voldoende voor een grote pan eigen gemaakte soep.

Dit waren de artikelen van deze week. Volgende week verschijnen er weer een paar nieuwe blogspots op mijn site. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.