Lees(ie) zondag week 41

Het is weer zondag dus er staat Lees(ie) zondag week 41 voor je klaar. Een blog vol lekkere recepten, mooie wandelingen, doe- en bespaartips. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Marion stampt spinazie stamppot

Bij herfst hort stamppot. Ik ben er gek op. Het is dat er zo veel calorie├źn in zitten maar anders zou ik het een paar keer per week eten. En dan niet alleen de standaard zuurkool- of boerenkoolstamppot. Nee, er zijn meer stamppot recepten bij mij favoriet. Bijvoorbeeld deze spinazie stamppot die ik vond op Smulweb is niet te versmaden. In deze blog vind je het recept.

Wandelen in turfwinningsgebied het Brandeveen

Hou je van wandelen? Ga dan eens richting Drenthe. In de omgeving van Uffelte kun je mooi wandelen. In dit gebied waar vroeger turf werd gewonnen vind je ook het Brandeveen. Waar verschillende wandelingen zijn uitgezet. Maar welke wandelroute je ook kiest, wandelen in turfwinningsgebied het Brandeveen is prachtig en is niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste wandelroute van Nederland. Lees hier meer over deze mooie wandelroute.

Hoe je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen

Ik weet niet hoe het bij jou thuis is maar hier gaan wekelijks 2 grote stapels reclamefolders door de brievenbus. Aan de ene kant leuk, want zo ben ik gelijk op de hoogte van alle aanbiedingen. Maar als ik alles heb bekeken, belanden die folders linea recta bij het oud papier. En dat is hartstikke zonde, omdat je ook zonder reclamefolders geen aanbieding hoeft te missen. Alle aanbiedingen staan namelijk ook online. En dat scheelt een hoop papier.

Betaalbare doe-tips voor in Den Haag

Misschien ken je  Den Haag alleen van de politieke interviews op het Binnenhof waarop je dagelijks in het journaal  wordt getrakteerd. En natuurlijk van de derde dinsdag in september als de Gouden koets (tegenwoordig is het de glazen uitvoering) van stal wordt gehaald en deze met veel pracht en praal een rijtoer maakt door de stad. Maar …… Den Haag heeft veel meer. In dit artikel krijg je een aantal betaalbare, maar ook gratis doe-tips voor een paar dagen Den Haag. 

Wat zou ik zijn zonder de computer?

Kun jij je een leven zonder computer voorstellen? Ik eigenlijk niet. Ik beschouw de computer als mijn beste vriend. Hij fungeert als thuiskantoor, geeft antwoord op al mijn vragen, helpt bij het schrijven van artikelen. En door internet onderhoud ik contact met mensen over de hele wereld. Ik regel mijn bankzaken online, maak afspraken met instanties. En als ik mij verveel dan vind ik altijd inspiratie om mijn tijd te vullen. Kortom, wat zou ik zijn zonder computer. En hoe zit dat met jou?

Heeft jouw hond net als die van mij ook zo’n last van het vuurwerk en zit jij voor de komende jaarwisseling te denken aan een huisje op een vuurwerkvrij vakantiepark? In deze blog vind je een aantal vakantieparken waar geen vuurwerk wordt afgestoken.

Dit waren de artikelen van week 41. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.