Lees(ie) zondag week 42

Het is zondag, dus ik zet alle artikelen van afgelopen week nog even op een rijtje. In deze Lees(ie) zondag komen niet alleen de artikelen van week 42 voorbij, ook de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

11 Tips waarmee je kunt besparen op de kosten van een skipas

Ga je op wintersport dan weet je dat de skipas de grootste aanslag is op je portemonnee. Dus is de vraag ‘Hoe kun je voorkomen dat de kosten de ‘pan uit rijzen?’ In deze post geef ik je 11 tips waarmee je kunt besparen op de kosten van je skipas.

Coronaproof de hort op? Hier kun je terecht

Dinsdagavond jl. was de persconferentie waarin de nieuwe corona maatregelen werden gepresenteerd. En die logen er niet om. Zo moeten alle eet- en drinkgelegenheden minimaal 4 weken dicht en worden we streng geadviseerd om in openbare ruimtes en in winkels een mondkapje te dragen. Gelukkig zijn er nog wel hotels en vakantiehuisjes die maatregelen hebben getroffen waardoor we wel veilig de hort op kunnen. Je leest het allemaal in deze post.

€ 100 korting 728x90

En als je een beetje hip, maar mét mondkapje de hort op wil gaan dan kies je een mondkapje dat bij jou past. In de webshop van Mrs de Jong vind je hele leuke. Misschien zit jouw printje er ook bij?

Je maaltijd en je boodschappen thuis laten bezorgen

Nu de restaurants hun deuren weer een aantal weken moeten sluiten is het alternatief om een maaltijd thuis te laten bezorgen. Dat kan via het platform van thuisbezorgd, maar je kunt vaak ook je maaltijd rechtstreeks bij het restaurant bestellen.  Daarnaast is er momenteel enorme vraag naar het bezorgen van boodschappen. Het is zelfs zo erg dat er wachtlijsten zijn ontstaan. Toen wij nog op het  Friese platteland woonden heb ik ook een keer gebruikgemaakt van deze bezorgservice. Want het gemak dient de mens, nietwaar. Toch zal ik niet zo snel mijn boodschappen laten bezorgen. Waarom lees je in deze post.

Lidl Plus: een app die echt voordeel oplevert

En nu we het toch over de boodschappen hebben. Sinds kort heb ik de Lidl Plus app op mijn telefoon. Maar eigenlijk deed ik er niets mee. Totdat ik zag dat steeds meer mensen tijdens het afrekenen hun telefoon voor de scanner hielden. Toen viel bij mij het kwartje. Want de Lidl Plus app is een digitale klantenkaart die echt voordeel oplevert. In deze post vertel ik waarom.

De afgelopen week zijn er weer een aantal nieuwe volgers bijgekomen. Dat is hartstikke leuk natuurlijk want daar doe je het voor.
Toch is het bereik van de berichten van Mam is de hort op, op Facebook toch gedaald. Dat betekent dat nog maar een deel van jullie, een bericht ziet als er een nieuw artikel op de site staat. En dat is jammer, want zo mis je een hoop handige tips. Wat je hier aan kunt doen is eigenlijk heel eenvoudig.

Als je een bericht van Mam is de hort op op Facebook ziet, dan helpt het echt heel erg in het bereik als je het bericht liket, erop reageert of het deelt.

Ik begrijp dat je hier niet altijd tijd en zin in hebt. Maar weet dan dat het kan gebeuren dat je op termijn mijn berichten helemaal niet ziet. Dit alles heeft te maken met het onvoorspelbare algoritme van Facebook. Waarvoor dank 🙁 

Natuurlijk kun je ook een kijkje op mijn website nemen. Daar vind je ook alle artikelen. En in de Lees(ie) zondag kun je de stukjes die ik op Facebook en Twitter deelde nog eens teruglezen. 

Dit waren de artikelen van deze week. Volgende week verschijnen er weer een paar nieuwe blogspots op mijn site. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag.

Groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.