Lees(ie) zondag week 42

Heb je de blogs van vorige week gemist? In deze Lees(ie) zondag week 42 zet ik alle artikelen nog een keer op een rijtje en kun je alle blogs op je gemak teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

Marion stampt spinazie stamppot

Nu het buiten kouder wordt is het ook weer tijd voor stamppot. Ik hou ervan. Het is dat er zo veel calorieën in zitten maar anders zou ik het een paar keer per week eten. En dan niet alleen de standaard zuurkool- of boerenkoolstamppot. Nee, er zijn meer stamppot recepten bij mij favoriet. Bijvoorbeeld deze spinazie stamppot die ik vond op Smulweb is niet te versmaden. In mijn blog vind je het recept van deze spinazie stamppot.

De leukste winkelstraten in bekende winkelsteden

Ontdek de leukste winkelstraten tijdens een stedentrip in eigen land! Want er zijn natuurlijk heel veel leuke winkelstraten in ons land. Maar weet jij die te vinden? Ik niet. Vaak liggen deze straatjes buiten het geijkte winkelgebied. Dus je wordt er niet automatisch naartoe getrokken als je in een “nieuwe” stad aan het winkelen bent. Vandaar dat Mam is de hort op je helpt in je zoektocht naar de leukste winkelstraten in bekende winkelsteden.

Hoe jij door dynamische skipasprijzen voordeel kunt behalen

De skipasprijzen voor het nieuwe skiseizoen zijn bekend lees ik in de nieuwsbrief Snowplaza. Maar ik zie ook dat veel skipassen komende winter weer duurder zijn geworden. Gelukkig is er ook goed nieuws. Want steeds meer skigebieden werken met een dynamisch prijssysteem. Hoe jij door dynamische skipasprijzen voordeel kunt behalen lees je in deze blogpost.

De Reestwalk: 3 wandelingen door het Reestdal

De Reestwalk is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Rotary in Meppel. Tijdens dit herfstevenement in november zijn 3 wandelingen door het Reestdal uitgezet. Met onderweg wat entertainment en een paar hapjes (als je daarvoor hebt gekozen). Maar ook zonder deze extra’s zijn deze 3 wandelingen door het Reestdal de kilometers zeker waard.

Waar kun je wasparfum van Action nog meer voor gebruiken?

Wasparfum is net als wasverzachter, een vloeibare substantie die je gebruikt in de wasmachine, waardoor je was heerlijk gaat ruiken. Maar wasparfum is best duur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wasparfum die je kleding heerlijk laat ruiken en ook nog eens heel betaalbaar is? Zo ontdekte ik de wasparfum van Action die je trouwens voor meer dingen kan gebruiken.

Dit waren de artikelen van week 42. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zondag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.