Lees(ie) zondag week 52

Niet alleen de kerstdagen zijn weer voorbij. Het is ook nog eens zondag en heb je misschien weer tijd om alle blogs van afgelopen te lezen. In deze Lees(ie) zondag komen niet alleen de artikelen van week 21 voorbij, ook de stukjes die ik op sociale media deelde kun je nog eens teruglezen. Ik wens je veel leesplezier.

De leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land

De kerstvakantie is hét moment om een zomervakantie te boeken. En omdat we nu nog niet weten wat onze mogelijkheden zijn deze zomer, is een vakantiehuisje in eigen land een veilige keuze. Je kunt een vakantiehuisje huren op één van de vele vakantieparken. Maar je kunt ook kiezen voor een bijzonder onderkomen in het bos, aan zee, of op een kleinschalig vakantiepark. In deze post vind je de leukste vakantiehuisjes voor een zomervakantie in eigen land.

Wat bedoelen ze toch met link in bio?

Als je mij volgt op Instagram dan zul je vaak dit tegenkomen: ga voor meer informatie naar de link in bio. Dit is een term die je vaak onderaan een post op Instagram ziet. Maar als je een bericht wilt lezen, dan is er geen linkje die je gelijk naar het volledige artikel brengt. In plaats daarvan stuit je op een verwijzing naar een link in bio. Maar wat bedoelen ze daar dan mee? In deze blogpost ga het uitleggen.

Einde jaar gebruiken op het Friese platteland

Hoewel het dit jaar ook qua eindejaarstradities anders zal zijn, is deze blogpost op dit moment een van de populairste artikelen op mijn blog. In deze post neem ik je mee naar Friesland omdat zij daar hun eigen einde jaars tradities hebben. Zoals carbid schieten op oudejaarsdag. Maar er wed ook veel gewandeld aan het eind van het jaar, de clubkas gespekt met oliebollenverkoop en wat dacht je van een heuse Friese Top 100.

Terug in de tijd op de Havelterberg

Vorig weekend maakte ik een wandeling over de Havelerberg. Het leuke aan deze wandeling is dat aantal restanten uit de tweede wereldoorlog nog heel goed herkenbaar is in het landschap, zoals de openlucht hangars. Een openlucht hangar is gekromde open ruimte, met daaromheen een hoge wal. Zodat de vliegtuigen daar onzichtbaar voor de omgeving konden worden gestald. In deze blogpost vind je alle informatie.

Mijn kerst tijdens de lockdown

Kerst in 2020, was kerst tijdens de lockdown. En dat vond ik eigenlijk helemaal niet zo erg. Op eerste kerstdag hebben we lekker gekookt. Tweede kerstdag maakten we de restjes op en genoo ik van de top 2000.

De dagen daarna deden we lekker rustig aan en maakten we een lekkere wandeling. Morgen vertrekken we naar een vuurwerk vrij vakantiepark om de jaarwisseling door te brengen.

Maar voordat het zover is wil ik jullie allemaal een fijne jaarwisseling toewensen. Blijf gezond, hou vol, gelukkig Nieuwjaar. Vergeet niet dat op een dag alles weer normaal is en dat we weer ‘de hort op’ kunnen.

Dit waren de artikelen van week 52. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.