Lees(ie) zondag week 52

Het is alweer de laatste Lees(ie) zondag van 2023. Vandaar dat ik in deze Lees(ie) zondag week 52 alle blogs van de laatste week van dit jaar voor je op een rijtje heb gezet.

8 Handige caravantips voor beginners die voor het eerst met de caravan op vakantie gaan

Ben jij van plan om deze zomer een caravan te gaan huren? Lees dan even verder. Als je voor de eerste keer een caravan huurt of met de caravan op vakantie gaat, dan vliegen de caravantermen je om je oren? Voldoet je auto aan de 75% regel? Welke spullen neem je mee en hoe belaad je de caravan? En hoe koppel je de caravan aan? En af. Jongens, wat moet je veel weten als je voor het eerst op vakantie met een caravan gaat. Daarom heb ik in deze blog een aantal handige caravantips voor beginners op een rijtje gezet.

De HotelWeek is er weer. Dus sla je slag!

De HotelWeek staat weer voor de deur. Dat betekent dat als je in de week van 8 t/m 15 januari 2024 bij Hotelspecials een overnachting boekt voor eerste maanden van het nieuwe jaar, je veel minder betaalt. De HotelWeek is dus dé perfecte start om het nieuwe jaar uitgerust te beginnen! Want je kunt namelijk kiezen uit een groot aantal 3- en 4-sterren hotels die nu veel goedkoper zijn. En altijd inclusief ontbijt. Je leest er alles over in deze blog

Wil je na de feestdagen liever een paar dagen in een vakantiehuisje op een vakantiepark bivakkeren? Dan is het nu de tijd om van de beste aanbiedingen te profiteren. De beste aanbiedingen voor een vakantiehuisje in de winter vind je in deze blog.

Haal meer uit je vakantiedagen met deze 3 tips

Wist je dat het nu het moment is om voor 2024 vakantieplannen te maken? Want wil je langer of vaker op reis of moet je je vakantiedagen afstemmen met collega’s? Dan is het handig om eens goed naar je vakantieplanning te kijken. In deze blog laat ik zien hoe je meer uit je vakantiedagen kunt halen. Hoe? Leg ik uit in de blogpost Haal meer uit je vakantiedagen met deze 3 tips.

Gebruik maaltijdpakketten zonder ze te kopen

Valt het jou ook op dat er steeds meer reclames zijn van maaltijdpakketten die bij je thuis worden bezorgd. En dat ook de bekende supermarkten een graantje proberen mee te pikken door kant-en-klare verspakketten aan te bieden. Ik koop zo’n maaltijdpakket eigenlijk nooit maar ik laat me wel graag inspireren door de inhoud van zo’n samengesteld pakket. Hoe ik dat doe lees je in deze blog.

Dagje wintersport dicht bij huis

Heb je ook zo’n zin in sneeuw en ijs? Dan hoef je echt niet helemaal naar de Alpen. Je kunt het wintersportgevoel ook dicht bij huis ervaren. Op een paar uur rijden vanaf Utrecht ben je zo in het Duitse Winterberg. Een wintersportdorp in het klein, maar wel met alles erop en eraan. Ideaal voor een dagje wintersport dicht bij huis.

Dit waren de artikelen van week 52. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een gezellige jaarwisseling met veel leesplezier. Tot in het nieuwe jaar.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.