Hotelarrangement inclusief ontbijt

Voordelig 2-daags hotelarrangement inclusief ontbijt

Terwijl de prijzen van hotelovernachtingen flink zijn gestegen biedt Fletcher een 2-daags hotelarrangement inclusief ontbijt aan. Samen met Albert Heijn kun je tegen een gereduceerd tarief in een van de 110 unieke hotels van Fletcher logeren. En kun je genieten in een landhuis op de Veluwe, een kasteel in Zuid-Limburg, een strandhotel aan de Zeeuwse kust of in een hotel met het BLUE Wellness resort. Fletcher heeft voor elk wat wils.

Hoe werkt het Fletcher 2-daagse hotelarrangement inclusief ontbijt?

Toen ik bij Albert Heijn mijn boodschappen deed, zag ik een poster van een 2-daags hotelarrangement met ontbijt van Fletcher voor slechts 60 euro. Hoewel de actiekaartjes op waren, heb ik via internet uitgezocht wat dit arrangement inhoudt en waar je rekening mee moet houden als je een actiecode gaat kopen.

 1. Koop vóór 18 juni 2023 via deze link je unieke reserveringscode voor een 2-daags Hotelarrangement inclusief ontbijt.
 2. Ga vóór 31 mei 2024 naar actie.fletcher.nl/ah en vul de unieke reserveringscode uit de mail die je van Albert Heijn krijgt in.
 3. Volg de instructies en reserveer jouw 2-daags Hotelarrangement bij het hotel naar keuze.
 4. Je ontvangt de reserveringsbevestiging op het opgegeven e-mailadres.
 5. Print de reserveringsbevestiging uit en neem deze mee naar het hotel. Overhandig bij aankomst in het hotel de reserveringsbevestiging die je vanuit Fletcher Hotels ontvangt samen met de e-mail met unieke reserveringscode die je na betaling vanuit AH ontvangt.


Waar moet je verder rekening mee houden bij dit hotelarrangement inclusief ontbijt?

 • De unieke reserveringscode is bestemd voor een hotelovernachting inclusief ontbijt voor twee personen in één van de Fletcher hotels m.u.v. Hotel Amsterdam.
 • Deze actie is niet geschikt voor een verblijf op een specifieke datum en/of in een specifiek hotel.
 • Voor deze actie wordt per deelnemend hotel een aantal (maar niet alle beschikbare) kamers beschikbaar gesteld.
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende hotels, kamers beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een hotel en/of datum niet beschikbaar is.
 • Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel.
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere kamers per reserveringscode in een of meerdere van de Fletcher hotels beschikbaar.
 • Geldig voor verblijf op zondag- t/m donderdagnacht. Voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €10 p.p.p.n.
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
 • De unieke reserveringscode is geldig t/m 31 mei 2024.
 • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Welke kosten komen er nog bij?

 • Tax and handling fee ook wel toeristenbelasting genoemd (ca. €3 p.p.p.n.). De hoogte van de toeristenbelasting verschilt van stad tot stad. Dit kan een vast bedrag per verblijf zijn of een percentage van de overnachtingsprijs. Dit bedrag betaal je bij aankomst in het hotel.
 • Als je in het weekend wilt logeren dan betaal je 10,– p.p.p.n. voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht.

Wat vind ik van dit Fletcher hotelarrangement inclusief ontbijt?

Op het eerste gezicht is het een leuke aanbieding van Fletcher hotels. 60 Euro voor een hotelovernachting met ontbijt is echt voordelig. Daarnaast is de actie geldig toe 31 mei 2024. Toch adviseer ik om de voorwaarden goed te lezen voordat je een actiecode koopt.

Deze actie kun je namelijk niet gebruiken als je op een specifieke datum naar jouw favoriete Fletcher hotel wilt gaan. Daarnaast wordt per deelnemend hotel maar een aantal kamers beschikbaar gesteld. Het kan dus voorkomen dat de een bepaald hotel op een bepaalde datum niet beschikbaar is. En je kunt maximaal 4 kalenderweken voor aankomst een hotelkamer reserveren.

Maar heb je de tijd aan jezelf dan is het een hele leuke actie van Fletcher. Want een hotelarrangement met ontbijt krijg je bijna nergens meer voor deze prijs.


Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.