Compleet etentje bij De Beren

Onder de loep: Compleet etentje bij De Beren

Albert Heijn en restaurantketen De Beren zijn samen een dineractie gestart, waarmee je een compleet etentje voor 2 personen kunt scoren mét drankje. Ik ga voor je uitzoeken hoe deze restaurantaanbieding werkt, wanneer je de voucher kunt verzilveren en tot welke datum de actie geldig is. Want in tijden van corona wil je toch een beetje op safe spelen nu de horeca ’s gesloten is.

Compleet etentje bij De Beren

Denk je misschien bij De Beren, huhh die ken ik niet. Het is een restaurantketen met vestigingen in het hele land. Het concept is begonnen met een eetcafé in Rotterdam en is nu een professionele formule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Voor een seizoensmenu betaal je bij de Beren normaal gesproken 23,–, maar met een voucher van Ticketdeal betaal je slechts 30,– voor een compleet etentje voor 2 personen plus één drankje per persoon.

Hoe werkt deze actie?

Met de AH voucher die je koopt in de supermarkt of via deze website kun je voor slechts 30 euro een 3 gangen seizoensmenu + één drankje voor twee personen nuttigen bij restaurant de Beren. Deze actie loopt t/m 31 mei 2022 en is geldig op doordeweekse dagen.

Koop je een dinervoucher via de website? Dan ontvang je na je betaling per e-mail een e-ticket. Op dit e-ticket staat een unieke code. Hiermee kun je op de website reserveren en het unieke nummer invullen. Neem voor de zekerheid dit e-ticket ook mee naar het restaurant. De vouchers zijn online verkrijgbaar van 3 december 2021 t/m 2 januari 2022.

Waar vind je de restaurants van De Beren?

Restaurants van De Beren vind je in het hele land. Dus dat is makkelijk kiezen. Maar via deze link vind je ze allemaal.

Wat vind ik van deze restaurantactie?

Er komen steeds meer restaurantacties. En dat is leuk. Je kunt de dinervouchers van De Beren verzilveren t/m 31 mei 2022 in alle De Beren restaurants. Daarnaast is de voucher niet alleen geldig voor een 3-gangen menu voor 2 personen, het is geldig voor een compleet etentje mét een drankje erbij.

Klein nadeel is dat je deze dinervoucher moet kopen. Je moet dus wel zeker weten dat je hem gaat gebruiken. Daarnaast kun je alleen reserveren met een geldige vouchercode. Maar er zijn nog een paar voorwaarden waaraan je moet denken. Je kunt de vouchercode niet in het weekend gebruiken (vrijdagavond trouwens wel) en ook Valentijnsdag en nationale feestdagen zijn uitgesloten. Bovendien mag de restaurateur je een tafel toewijzen. Maar als dat alles is, dan vallen alle voorwaarden wel mee, vind ik.

Meer budgettips om uit-eten te gaan

Maar ik heb natuurlijk nog wat meer voordelige dineraanbiedingen gevonden.

Wil je voordelig buiten de deur eten? Kijk dan even op de websites. Je weet maar nooit of er wat voor je bij staat.

Heb jij nog meer budgettips om uit-eten te gaan? Laat deze dan gerust achter in de comments of op mijn Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.