Onder de loep elke dag iets leuks

Iets leuks doen, wie snakt er niet naar. Nu elke dag er een beetje hetzelfde uitziet, verlangen wij naar iets leuks doen, zodat wij er weer tegenaan kunnen. De website Elke dag iets leuks kan daar een beetje bij helpen. Daar vind je de leukste en beste deals op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en home & live producten. Reden genoeg om de website Elke dag iets leuks ‘onder de loep’ te nemen.

Wat is Elke dag iets leuks?

Elke dag iets leuks is een website waarop iedere dag verschillende producten, met korting worden aangeboden. Aanbiedingen die slechts 24 uur beschikbaar zijn of zolang de voorraad strekt. Je moet er dus snel bij zijn, want op = op. Maar doordat er elke dag nieuwe artikelen bijkomen is de kans groot dat het product de volgende dag weer wordt aangeboden.

Welke deals worden er aangeboden?

Op Elke dag iets leuks vind je producten op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en home & live producten, die onderverdeeld worden in de groepen: Men, lady’s, living, tuin & klussen en slaapkamer. Daarnaast zijn er een Top 10, brandshops en een groep met alle aanbiedingen.

In groep Men vind je kleding en accessoires. Bij lady’s vind je naast kleding ook make-up artikelen, schoenen, tassen en verzorgingsproducten. Ook de groep Living is erg breed. Want hier zie je ook artikelen staan (zoals slaapkamer) die weer een eigen rubriek hebben. In de Top -10 worden bepaalde producten extra uitgelicht en in Brandshops de merken waarmee gestunt wordt.

Levertijd: De bestellingen worden verstuurd met PostNL. Omdat wordt samengewerkt met verschillende leveranciers bedraagt de verzendtijd ongeveer 14 dagen. 

Hoe werkt de website?

Wil je eerst een beetje op de website rondkijken dan heb je geen account nodig. Wil je wat bestellen dan moet je je aanmelden. Want met een account kun sneller afrekenen, meerdere verzendadressen opgeven en je bestellingen bekijken en volgen.

Hoe voordelig is Elke dag iets leuks?

Elke dag iets leuks werkt met kortingen van 30% tot wel 80%! De kortingen kunnen dus variëren. Als je bijvoorbeeld een 6 pack Fruit of the Loom T-Shirts koopt met een adviesprijs van € 44,95. Dan betaal je bij Elke dag iets leuks € 22,95. Het kortingspercentage is dan 50%. Dat geldt ook bij een lederen schoudertas, naar Italiaans ontwerp. Deze schoudertas van (PU) leer kost normaal € 99,95. Bij Elke dag iets leuks slechts € 29,95. Wat toch een kortingspercentage is van 70%.

Verzendkosten: Er zijn 3 verzendtarieven. Voor kleine artikelen betaal je € 4,95. Dit zijn artikelen zoals t-shirts of boxershorts. Voor grote of dure artikelen betaal je € 5,95. Dit zijn artikelen zoals parfum, schoenen, truien en jassen. Voor Belgische bestellingen betaal je € 6,95.

Wat vind ik van Elke dag iets leuks?

Elke dag iets leuks is een soort discount warenhuis waarin je heerlijk kunt rondsnuffelen. Het aanbod is divers, vaak zitten er bekende merken tussen en dat tegen een veel lager tarief. Het is eenvoudig om een account aan te maken en de website is overzichtelijk. Bij elk product zie je wat de adviesprijs is, wat het bij Elke dag iets leuks kost en welk percentage je daarmee bespaart. Ook zie je hoeveel tijd je hebt eer het product is uitverkocht, wat de levertijd is en hoe ze omgaan met retouren.

Je hoeft trouwens geen account te hebben om een kijkje te nemen op de website. Je kunt gewoon rondkijken, de productinformatie lezen en de levertijd inzien. Alleen als je een bestelling wilt plaatsen moet je account hebben.

Toch zie ik ook een paar minpuntjes

Snuffelen op dit soort sites kost niet alleen veel tijd, je schaft soms ook dingen aan die je eigenlijk niet nodig hebt. Daarnaast komen er ook nog verzendkosten bij. En als je spijt van je aankoop hebt dan zijn de retourkosten ook voor jouw rekening. Daarnaast

  • moet je voor een account je je persoonlijke gegevens geven;
  • Het aanbod producten is niet zo groot: in sommige rubrieken wordt niets of nauwelijks iets aangeboden.
  • De verzendkosten zijn variabel en kunnen oplopen als je producten uit verschillende rubrieken koopt. Doe je meerdere bestellingen, die uit verschillende magazijnen moeten komen, dan moet er per bestelling verzendkosten betaald worden.
  • Als je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourkosten. Alleen bij een defect of verkeerd product zijn deze kosten voor hun rekening.

Toch is het leuk om af en toe op deze website rond te kijken. Want stel dat je iets ziet wat je echt nodig hebt en voor de helft van de prijs kunt bemachtigen. Dat is toch geweldig! Daarom vind ik Elke dag iets leuks een leuke website. Het is vrijblijvend en de spullen die worden aangeboden zijn goedkoper dan in de winkel. En dat is mooi meegenomen.

Heb jij weleens iets gekocht via Elke dag iets leuks?

Gerelateerde berichten

10 gedachten over “Onder de loep: Elke dag iets leuks

  1. Ik ken deze site nog niet. Erg leuke naam trouwens voor een website. En erg passend bij deze tijd waarin iedereen zeker wel wat leuks in zijn leven kan gebruiken.

  2. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van deze site gehoord en ben bang dat ik allemaal dingen ga kopen die ik eigenlijk niet nodig heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.