parkeerdeals vliegveld

Zo vind je goedkope parkeerdeals op de bekende luchthavens!

Je hebt een goedkoop vliegticket gescoord, maar je moet wel voor dag en dauw op het vliegveld zijn. Hoe los je dat op?
Dan is de trein geen optie, laat staan dat je gebruik kunt maken van een voordelig treinkaartje. Er zit dus niks anders op dan met de auto naar de luchthaven te gaan.  Maar hoe vind je goedkope parkeerdeals op de bekende luchthavens?

Hoe vind je goedkope parkeerdeals?

Als je ’s ochtends vroeg in Rotterdam of Eindhoven moet zijn, geen zin hebt om met zware koffers te sjouwen of nog erger: afhankelijk bent van het openbaar vervoer, dan zit er niets anders op dan met de auto naar de luchthaven te gaan. En die daar te parkeren. Maar waar vind je een betaalbare parkeerplaats? Is parkeren bij de luchthaven niet hartstikke duur?

Parkeren op een luchthaven is de laatste jaren een stuk betaalbaarder geworden. Doordat er flink wat concurrentie is zijn de parkeerprijzen flink gedaald. En dat is goed nieuws, want vakantie is al duur genoeg.

Maar door het enorme aanbod parkeeraanbieders is het wel lastig om een goedkope parkeerplek te vinden. Want aanbieders genoeg. Maar hoe kun je ze met elkaar vergelijken?

Parkeerdeals vergelijken

Een rondje Google dan maar. Waar ik al snel de vergelijkingssite van Airportdeal tegenkwam. Een  website die alle parkeeraanbieders rondom 12 vliegvelden in Nederland, België en Duitsland met elkaar vergelijkt. In één overzicht zie je het parkeeraanbod, de prijzen en de service die wordt aangeboden. En dat is handig, heel handig!

Stel je vliegt vanaf Rotterdam dan klik je op parkeren Rotterdam airport. Je voert de datum in dat je vliegt en wanneer je weer landt en je ziet gelijk alle parkeermogelijkheden van de betreffende luchthaven.

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld wat Valet parking kost, hoe lang je onderweg bent als je voor shuttle parking kiest en of je voordeliger uit bent als je bereid bent om een stukje te lopen. Ook die informatie komt overzichtelijk in beeld. Het enige wat je hoeft te doen is de prijzen te vergelijken en je voorkeur vast te leggen. Want hoe eerder je reserveert hoe ruimer de mogelijkheden zijn!

goedkope parkeerdeals op de bekende luchthavens

Misschien valt het je op dat hoe langer je parkeert, hoe goedkoper het wordt. En dat je al kunt parkeren vanaf € 2,29 per dag.  Dat is nog voordeliger dan wat je voor parkeren in een gemiddelde provinciestad per uur betaalt!

Zijn goedkope parkeerdeals echt veilig?

Maar denk je: dit is te mooi om waar te zijn. Dan begrijp ik je zorg.  Nog niet zo lang geleden was Valet parking (waar een chauffeur je auto van je overneemt en die in de omgeving voor je parkeert) nogal negatief in het nieuws. Omdat bleek dat de chauffeurs van bepaalde parkeeraanbieders, niet rechtstreeks naar een parkeerplaats reden, maar met jouw auto ook privé ritjes maakten. Soms met hele nare gevolgen, zoals bekeuringen en schades. En daar zit je niet op te wachten als je je auto bij een parkeeraanbieder in bewaring geeft.

Bij Valet parking via Airportdeal is dit echt niet het geval. Er wordt tijdens je vakantie niet in jouw auto gereden. De kilometerstanden worden altijd vooraf en bij terugkomst genoteerd. Daarnaast zijn de parkeerterreinen afgesloten en volledig omheind met hekwerk. En je auto is verzekerd.

Veilig parkeren bij vliegvelden in Nederland, België en Duitsland.

Vlieg je niet op Rotterdam maar vanaf Eindhoven? De parkeerdeals gelden voor meer luchthavens: in Nederland, België en Duitsland. Als je de mogelijkheden van parkeren Eindhoven airport bekijkt zul je zien dat ook dáár verschillende parkeerlocaties zijn. Ook zie je bij iedere parkeeraanbieder op welke locatie je auto gestald wordt. Maar ook de reistijd naar de luchthaven en of je al dan niet gebruik kunt maken van een shuttlebus.

Wil je deze zomer met een gerust gevoel op reis en ook besparen op parkeerkosten bij het vliegveld? Kijk dan eens bij Airportdeal, waar je heel eenvoudig alle parkeerdeals met elkaar kunt vergelijken.

Dit artikel is een samenwerking met Airportdeal.

Gerelateerde berichten

2 gedachten over “Zo vind je goedkope parkeerdeals op de bekende luchthavens!

  1. Wij hebben de auto nu ook een paar keer geparkeerd en dat de auto dan van je over wordt genomen, de eerste keer was dit maar raar. Maar de tweede keer weet je dat het prima gaat en dat ze echt niet in jouw auto gaan rijden. Het idee alleen dat je je sleutel in moet leveren is voor je gevoel raar. En goed zo een vergelijkingssite, ik hou er altijd van om deze eerst goed te bestuderen voor ik een keuze maak.

    1. Zo werkt het bij mij ook: eerst vergelijken dan kiezen. Ook wij hebben een keer gebruik gemaakt van valetparking. En dat beviel heel goed. Maar het was inderdaad wel een rare ervaring om een wildvreemde chauffeur met jouw auto te zien wegrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.