HEMA bungalowweken

HEMA bungalowweken, terug van weggeweest!

De HEMA bungalowweken zijn er weer. Na een paar jaar van afwezigheid kun je voor een gereduceerd tarief in een weekend maar ook een midweek een vakantiebungalow bij Centerparcs huren. In deze blog laat ik zien hoe deze actie werkt, maar ook of je voordeliger uit bent dan wanneer je rechtstreeks een vakantiehuisje boekt via Centerparcs.

Wat zijn de HEMA bungalowweken?

Van 13 februari  t/m 12 maart 2023 kun je tijdens de HEMA bungalowweken extra voordelig op één van de geselecteerde parken van Center Parcs in Nederland en België verblijven. Je kunt kiezen voor een midweekvoucher voor 179.-, geldig is voor 2 nachten en 3 doordeweekse dagen. Maar er is ook een weekendvoucher voor 279.- Die geldig is voor 2 nachten en 3 dagen in het weekend. De midweek- en weekendvoucher is geldig voor een 4-persoons cottage. Wil je liever een 6-persoons cottage? Dan betaal je 50.- extra.

De prijzen die je betaalt tijdens de HEMA bungalowweken zijn inclusief verplichte kosten. Je betaalt dus geen bijkomende kosten, die je vakantie veel duurder maken.

HEMA bungalowweken

Hoe kun je vouchers voor de HEMA bungalowweken bestellen?

Als je een voucher voor een voordelige vakantiebungalow wilt bestellen dan ga je naar de website van HEMA. Hier kun je een voucher bestellen zonder je te registreren of dat je hoeft in te loggen in je HEMA account.

Je vult alleen je naam, e-mail adres en mobiele telefoonnummer in, zodat wij je e-tickets digitaal naar je toe kunnen sturen en je eventueel op de hoogte kunnen brengen indien een evenement geannuleerd of verplaatst wordt. In de e-mail die je ontvangt, vind je in de bijlage een kant en klaar e-ticket dat alleen nog maar uitgeprint hoeft te worden. Je betaalt de tickets via iDEAL.

In welke periodes kun je gebruikmaken van de HEMA bungalowweken?

Als je een voucher hebt gekocht via www.hema.nl/tickets dan kun je deze t/m 30 april 2023 gebruiken voor een boeking in de periode 3 maart t/m 30 september 2023. In deze periode kun je overnachten op één van de geselecteerde parken van Centerparcs in Nederland en België.

Helaas zijn de feestdagen en vakantieperiodes uitgesloten van de HEMA bungalowweken. Een ander aandachtspunt is de beschikbaarheid van de accommodaties. Er doet een beperkt aantal mee met deze actie. Het kan dus voorkomen dat jouw favoriete vakantiepark en aankomstdatum niet meer beschikbaar is.

Helaas is het niet mogelijk om vóór dat je een voucher koopt op www.centerparcs.nl/hema te controleren welke data er een vakantiewoning beschikbaar is.

Wist je trouwens dat je via hema.nl/tickets nog veel meer voordelige e-tickets kan bestellen. Vaak zonder dat je reserverings- of administratiekosten moet betalen.

HEMA bungalowweken

Aandachtspuntjes bij de HEMA bungalowweken?

Op het eerste gezicht denk ik dat je voordelig uit bent als je tijdens de HEMA bungalowweken een huisje boekt bij Centerparcs. Al was het alleen maar omdat je dan geen extra kosten betaalt. Die er anders bijkomen en je vakantie veel duurder maken. Maar er zijn wel een paar aandachtspuntjes.

  • In de periode 3 maart t/m 30 september 2023 zijn een aantal van Centerparcs in Nederland en België beschikbaar. Je kunt hier zien welke parken aan de actie meedoen.
  • Het is lastig te zien wanneer een cottage beschikbaar is op het moment dat jij dat wenst. Want je moet eerst de code invullen. Op de website zie ik wel een overzicht. Maar die is waarschijnlijk niet actueel.
  • Met een midweekvoucher kun je maar 2 nachten en 3 dagen bij Centerparcs verblijven en op maandag, dinsdag of woensdag aankomen. Een weekendvoucher is geldig voor 2 nachten en 3 dagen met aankomst op vrijdag of zaterdag.
  • Daarnaast zijn de feestdagen en schoolvakanties uitgesloten van de HEMA bungalowweken.

Mocht je deze actie toch te veel gedoe vinden. Of wil je gelijk weten op welk vakantiepark je voordelig een bungalow kunt huren? Kijk dan eens op Bungalowoverzicht.nl of op mijn blog over de leukste vakantiehuisjes voor een vakantie in eigen land.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.