Lees(ie) zondag week 16

In deze Lees(ie) zondag week 16 vind je een blog met alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

5 doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat

Doorreiscampings: het klinkt wat laf. Toch is het handig te weten – als je met een caravan of camper gaat kamperen – welke overnachtingscampings niet ver van de snelweg liggen. Campings die goed te bereiken zijn en zo zijn ingericht dat je de volgende dag je reis snel kunt hervatten. En die ook in een omgeving liggen die de moeite waard is om er eventueel een extra nachtje aan vast te knopen. Waar vind je die campings? Dat lees je in deze blog.

De 8 van Grou: pontjesroute in Fryslân

De pontjesroute De 8 van Grou is een begrip in Fryslân. En terecht. Want wat is er nou leuker dan fietsend te genieten van knisperende schelpenpaadjes, Hollandse wolkenluchten en aardige mensen die je van de ene wal naar de andere overzetten. Hoe eenvoudig kan het leven zijn!

De pontjesroute telt maar liefst 12 pontjes. Daarnaast zijn er verschillende routes mogelijk. Alle fietsroutes, waar je ook begint, zijn goed te combineren. Zo kom je op de allermooiste plekken. Lees alles over de pontjesroute in deze blog.

20 keer voordelig de hort op met seniorenkorting

Leuke dingen doen en de hort op gaan, worden als je ouder bent een stuk goedkoper. Je krijgt namelijk seniorenkorting op museumkaartjes, de tram en de bus maar ook op verschillende uitstapjes. Om deze korting te bemachtigen hoef je alleen maar je ID te laten zien om aan te kunnen tonen dat je hiervoor in aanmerking komt. Het kan dus geen kwaad om te zeggen hoe oud je bent, als je aan de kassa staat.

Maar welke seniorenkortingen zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je hiervan profiteren? In deze blogpost zet ik een aantal aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer voor je op een rijtje.

In deze blog die ik als gast schreef voor InteriorTwin vind je 10 huismiddeltjes die je moestuin een boost geven en ook nog eens (bijna) gratis zijn.

3 Redenen waarom je een keer Havixhorst moet bezoeken

Tussen De Wijk en Meppel, in het uiterste zuidwesten van Drenthe vind je landgoed De Havixhorst. Je kunt hier niet alleen chique dineren, er zijn nog 3 redenen waarom je zeker een keer Havixhorst moet bezoeken. Welke dat zijn vertel ik in deze blogpost.

Dit waren de artikelen van week 16. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne paasdagen, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.