Lees(ie) zondag week 2

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag week 2. Daarom heb ik alle blogs van deze week voor je op een rijtje gezet. Want er zijn vast blogs die je gemist hebt of niet hebt gelezen. Fijne zondag.

Waarom gastbloggen een slimme zet is, maar soms ook niet

Misschien is het je opgevallen dat ik soms ga ‘gastbloggen’. Dat ik een blog schrijf voor een andere website, i.p.v. die van mijzelf. Waarom ik weleens een gastblog schrijf en gastbloggers een podium biedt op Mam is de hort op, leg ik uit in de blog Waarom gastbloggen een slimme zet is, maar soms ook niet.

6 alternatieven voor een hapje en een drankje als de horeca gesloten is

Als je een dagje gaat wandelen is het fijn als je onderweg horeca tegenkomt voor een kop koffie of om te gaan lunchen. Maar als er geen horeca is of als die gesloten is dan zul je wat anders moeten verzinnen. Voor deze blog ben ik op zoek gegaan naar alternatieven voor een hapje en een drankje als de horeca gesloten is. Ik heb er 6 gevonden.

Winkelen in de webshop van Action

Wist je dat Action ook een webshop heeft? In de webshop van Action vind je artikelen die niet verkrijgbaar zijn in de winkel, maar wel in de Action Webshop. Daarnaast verschijnen er iedere dinsdag om 12 uur een aantal nieuwe online deals. Dus ben je benieuwd welke woonaccessoires, campingartikelen, pannen of handige doe-het-zelf apparaten in de aanbieding zijn? Kijk dan snel in de webshop van Action.

Wil je na de feestdagen een paar dagen in een vakantiehuisje op een vakantiepark bivakkeren? Dan is het nu de tijd om van de beste aanbiedingen te profiteren. De beste aanbiedingen voor een vakantiehuisje in de winter vind je in deze blog.

Met de auto op wintersport? Dit moet je niet vergeten!

Ga je met de auto op wintersport? Dan is het belangrijk om sneeuwkettingen, antivries en warme kleding mee te nemen. Controleer ook je bandenspanning en zorg voor een goede voorbereiding op winterse omstandigheden. Maar dat is nog niet alles. Waar je allemaal aan moet denken als je met de auto op wintersport gaat lees je in deze blog.

Wintersport 728x90

Waar kun je wasparfum van Action nog meer voor gebruiken?

Hij staat hier ook in de kast: wasparfum. Een vloeibare substantie die je gebruikt in de wasmachine, waardoor je was heerlijk gaat ruiken. Maar wasparfum is best duur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wasparfum die je kleding heerlijk laat ruiken en ook nog eens heel betaalbaar is? Zo ontdekte ik de wasparfum van Action die je trouwens voor meer dingen kan gebruiken. Waarvoor dan nog meer? Dat lees je in deze blog.

Is met een camper door Normandië leuk?

Heb je al plannen voor de komende zomervakantie? Wat dacht je van Normandië. Vorige jaar zijn wij met onze camper de kustlijn van Normandië gevolgd en via het binnenland terug gegaan. En we pakten ook een stukje Bretagne mee. En dat is heel goed bevallen. Alles over onze reis lees je in de blog Is met een camper door Normandië leuk?

Koop een boek tijdens de Boekenweek en reis gratis met de trein

Hou je van lezen en van reizen met de trein? Dan heb ik heb goed nieuws. Tijdens de laatste zondag van de boekenweek die van 16 t/m 24 maart 2024 wordt gehouden, mag je weer gratis met de trein. Mits je in het bezit bent van het Boekenweekgeschenk natuurlijk. Lees alles over de boekenweek en het boekenweekgeschenk in deze blog.

Dit waren de artikelen van week 2. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.