Lees(ie) zondag week 2

Het is weer zondag, dus zet ik alle stukjes van week 2 nog even op een rijtje. Dus als je die gemist hebt dan kun je die nu even teruglezen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Digitaal koopzegels sparen. Hoe werkt dat?

Na 65 jaar stopt Albert Heijn met de papieren koopzegels. En stapt over naar digitaal koopzegels sparen. Omdat AH niet de enige supermarkt is die op de moderne tour gaat, heb ik voor deze blogpost uitgezocht hoe digitaal koopzegels sparen in z’n werk gaat.

Italiaanse naanpizza, met ingrediënten uit eigen tuin

Wist jij dat je op de website van HelloFresh ook recepten kunt vinden. Die je met ingrediënten die je nog in huis hebt, of die je in de supermarkt haalt kunt maken. Of recepten waar je een eigen draai aan kunt geven. In deze blogpost vind je het recept van een Italiaanse naanpizza, geïnspireerd op een recept van HelloFresh.

Met welke nieuwe tijdsbesteding ga jij de verveling te lijf?

Heb jij dinsdagavond naar de persconferentie gekeken? Ik werd er niet vrolijk van. Nog zeker 3 weken zullen we ons op een andere manier moeten vermaken dan we gewend waren. En dat is best balen. Gelukkig vind je in deze blog een aantal tips om de verveling tegen te gaan.

6 alternatieven voor een hapje en een drankje nu de horeca gesloten is

Morgen wordt er sneeuw verwacht. Of misschien heeft het bij jou al gesneeuwd! Dus prima weer om te gaan wandelen. En wat let je om onderweg met wat lekkere broodjes en een thermosfles met warme chocomelk, koffie of soep te gaan (winter) picknicken. In deze post vind je tips voor een geslaagde picknick in de winter.

Dit waren de artikelen van week 2. Wil je niks missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag, groet van Marion

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.