Lees(ie) zondag week 18

Het is weer zondag: Lees(ie) zondag. In deze blog lees je alle artikelen die in week 18 week zijn verschenen. Zoals een leuke overnachtingstip, een mooie wandelroute in de buurt van Nijmegen en een recept voor een tosti met pit. Maar ook hoe je het aanpakt als je met de hond in een hondenkar wilt fietsen. Genoeg te lezen dus. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

50 Jaar Nationale Molendag

In 2023 bestaat de Nationale Molendag, 50 jaar. Het belangrijkste molenevenement van Nederland ziet Abraham. Om dit te vieren zetten honderden traditionele wind- en watermolens door heel Nederland op 13 en 14 mei hun deuren open om jou en mij te ontvangen. Maar ook op andere momenten is het leuk om molens te spotten. In deze blog kun je alles lezen over 50 Jaar Nationale Molendag.

Tosti met pit

Een tosti maken doen we allemaal weleens. Maar deze tosti met extra pit ken je vast nog niet. De ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis en je kunt er ook oud brood mee opmaken. Je kunt dus gelijk aan de slag.

Overnachten in de bajes! De beste aanbiedingen voor een nachtje in de cel

Waarom slapen in een ‘gewoon’ hotel als je ook in de bajes kunt overnachten? Voor ons vriendinnenweekend was ik op zoek naar een leuk hotel dat een beetje anders dan anders was. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik 3 gevangenissen die zijn omgebouwd tot hotel. In deze post kun je er niet alleen alles over lezen. Ik deel ook de beste aanbiedingen voor een nachtje in de cel.

Fietsen met een hondenfietskar

Het lijkt zo leuk: fietsen met een hondenfietskar. Die je net als een ‘gewone’ fiets kunt huren als je op vakantie bent. Zodat je gezellig met je viervoeter op pad kunt gaan. Toch lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. In deze post vertel ik hoe je fietsen met een hondenfietskar tot een succes kunt maken.

Wandelen bij de Duivelsberg, een natuurgebied bij Nijmegen

Ben je in de omgeving van Nijmegen? Ga dan zeker wandelen bij de Duivelsberg. Natuurgebied de Duivelsberg op de grens van Nederland en Duitsland is een begrip voor iedere Nijmegenaar. En dat is net voor niets. In deze prachtige omgeving zijn verschillende wandelroutes uitgezet zoals het Pieterpad, het Grote Rivierenpad en het Limuspad. Maar bij de Duivelsberg zijn ook een aantal kortere routes te vinden waarover ik in deze blog meer ga vertellen.

Dit waren de artikelen van week 18. Maandag verschijnt e weer een nieuwe blog. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Ik wens je een fijne zond.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.