Lees(ie) zondag week 18

In deze Lees(ie) zondag week 18 tevens Moederdag, vind je een blog met alle artikelen die afgelopen week zijn verschenen. Ik wens je een fijne zondag met veel leesplezier.

Ontdek de leukste minibiebs in je eigen woonplaats

Deze week vond je op mijn blog een artikel van Cynthia van de blog Cynspirerend die sinds een paar jaar een enthousiast ‘minibieber’ is. Zij heeft zelf een minibieb in haar voortuin staan en samen met man en dochtertje bezoekt zij regelmatig minibiebs.

Minibiebs krijgen steeds meer bekendheid en je ziet ze steeds meer in het straatbeeld verschijnen. In deze gastblog vertelt Cynthia je graag meer over deze heerlijke kleine kastjes in de tuinen bij mensen

Kraanwater in de horeca

Waarom krijg je in Nederland niet gewoon, zoals in zo ongeveer elk land ter wereld, een karafje water op tafel als je een restaurant bezoekt? Of kun je in de horeca niet gewoon een glas kraanwater bestellen? Dit artikel heb ik uit mijn archief gevist omdat ik zag dat de Europese Commissie wil dat mensen minder water uit plastic flesjes drinken en hun dorst aan de kraan lessen. Eurocommissaris Frans Timmermans wil ook dat cafés hun klanten gratis kraanwater aanbieden. Maar daarover zijn de meningen verdeeld. In deze blog lees je hoe ik hier tegenaan kijk.

Basic Travel vakantiehuizen

Herdenking in de Zuidoostbeemster

Op 4 mei rond 18.00 uur wordt er in een weiland in de Zuidoostbeemster in de provincie Noord Holland een herdenking gehouden. Een kleinschalig gebeuren met vooraf koffie uit plastic bekertjes en een programmaboekje dat wordt verstrekt aan de kleine groep belangstellenden. Hoewel het korte programma niet meer omvat dan een paar toespraken en het leggen van een krans en wat bloemen, is het een bijzondere bijeenkomst waar ik graag bij wil zijn.

In deze blog die ik als gast schreef voor InteriorTwin vind je 10 huismiddeltjes die je moestuin een boost geven en ook nog eens (bijna) gratis zijn.

Kip Cajun salade naar een recept van la Place

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een heerlijke salade at bij la Place. Een zogenaamde Kip Cajun salade. Die was zo lekker dat ik gelijk op zoek ging naar het recept. En laat je dit recept nou gewoon op de website van la Place kunnen vinden? Daarnaast heb je de meeste ingrediënten al in huis of je vindt ze gewoon in de supermarkt. In deze blog staat het recept. Kun je gelijk aan de slag.

Dit waren de artikelen van week 18. Wil je niks missen of wil je meer tips en inspiratie op het gebied van reizen, slapen, eten & drinken en nog veel meer. Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Fijne zondag en Moederdag, groet van Marion

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.