Lidl restaurantweken

Alles wat je wil weten over de Lidl restaurant weken

Op 11 april beginnen de Lidl restaurantweken. Tot en met 7 mei 2023 kun je tijdens het boodschappen doen sparen voor korting bij 500 restaurants in Nederland, waaronder eetcafé’s maar ook Michelin-restaurants. In deze blog lees je alles wat je moet weten over deze restaurantactie.

Uit eten met korting tijdens de Lidl restaurantweken

Het was even zoeken maar in de nieuwsbrief van Lidl vond ik alle informatie over de Lidl restaurantweken. Daarin lees ik dat je vanaf dinsdag 11 april t/m zondag 7 mei tot wel 50% korting bij 500 restaurants in Nederland kan krijgen. En niet alleen in normale restaurants, zelfs Michelin-restaurants doen mee met deze actie!

Hoe werkt deze restaurantactie van Lidl?

Heb je de Lidl Plus op je telefoon staan? De Lidl plus app, een app die je echt voordeel oplevert is een must als je aan deze restaurantactie mee wil doen. Scan je digitale klantenkaart als je boodschappen doet en je ontvangt bij iedere €10.- boodschappen 1 digitale zegel. Heb je 6 zegels op je digitale spaarkaart dan ontvang je een coupon in de Lidl Plus app. Activeer de coupon, scan je app bij de kassa en vraag de kassamedewerker naar een restaurantvoucher met een reserveringscode.

Daarna ga je naar lidlrestaurantactie.nl en kies je een restaurant naar keuze. Maak een reservering, voer de unieke code van de restaurantvoucher in en bevestig de reservering.

Hoeveel korting krijg je tijdens de Lidl restaurantweken?

Als je op de website van Lidl restaurantweken kijkt zie je welke restaurants er mee doen. Maar ook dat je eenvoudig op regio kan zoeken. Zo zie je gelijk welke restaurants in jouw buurt meedoen en welke korting je kan krijgen. Deze korting kan namelijk variëren van korting, 12%, 15% en 30% korting. Er zijn ook restaurants waar je voor de helft van de prijs kan eten, maar dan moet je echt de hele website doorlopen.

Op de website is niet gelijk duidelijk tot welke datum je de coupons kan gebruiken. Maar op de voucher staat dat de code verzilverd kan worden t/m 30 november 2023.

Verder krijg je informatie over het restaurant, de prijs die je normaal zou betalen en wat je moet afrekenen als je een restaurantcoupon van Lidl hebt. Ook zie je een overzichtje waarop je de beschikbaarheid kunt zien. Om te reserveren klik je op de gewenste datum, het tijdstip dat je wilt gaan eten en met hoeveel personen. Als laatste voer je je code in en je e-mailadres.

Koffievoordeel - Dé voordeligste koffiewinkel van Nederland

Wat je niet moet vergeten bij de Lidl restaurantactie

Natuurlijk zijn er weer een paar dingen waar je aan moet denken als je gaat reserveren. Die heb ik voor je op een rijtje gezet.

 • Vanaf dinsdag 11 april t/m zondag 7 mei krijg je bij 10 euro boodschappen een restaurantzegel.
 • Om te kunnen sparen heb je de Lid Plus app nodig.
 • Je hebt 6 spaarzegels nodig voor 1 coupon.
 • Is je digitale spaarkaart vol? Activeer deze coupon dan bij de kassa. Je scant je app en vraagt de kassamedewerker naar een voucher.
 • Je kan slechts 1 coupon per keer activeren. Heb je meerdere volle spaarkaarten? Dan zul je verschillende keren naar de Lidl moeten om je coupons te activeren.
 • De Lidl korting is alleen geldig bij een online reservering via de website.
 • Daarnaast krijg je geen korting op de drankjes dus alleen op het diner of de lunch.
 • De kortingen kunnen variëren. Helaas zijn er weinig restaurants bij die 50% korting geven.
 • Je kunt de coupon gebruiken voor een diner en lunch van 2 tot 10 personen.
 • De code kan verzilverd worden t/m 30 november 2023.

Wil je weten bij welke restaurants je de voucher kan gebruiken en of die restaurants ook bij jouw in de buurt zijn? In de blog Ik heb een Lidl restaurantvoucher. Wat kan ik ermee? kun je er meer over lezen.

Wat vind jij van deze Lidl restaurantactie?

Gerelateerde berichten

11 gedachten over “Alles wat je wil weten over de Lidl restaurant weken

 1. Hele slechte actie
  Begrijp niet dat Lidl zich hiermee inlaat
  Er staat wel tot 50 % korting
  Nou wechebben een hele hoop restaurants nagekeken en bijna geen een restaurant voor 50%
  Ze geven een bedrag bv € 39.50 3 gangen menu
  Dan is de korting bv €35.-
  Of € 32.50
  Nou dit is in deze tijd niet te betalen voor ouderen
  Dus weg ermee!!!

 2. Ik wilde boeken bij Eighty-Four in Amsterdam, via de site lukte niet helemaal.,omdat tijdens het boeken bleek dat ik meer vouchers nodig had.Toen ik hierover contact opnam met het restaurant kreeg ik te horen” dat het helemaal niet kon voor die prijs”
  We mochten op de door ons gekozen datum komen voor de volle mep….Teleurstellende ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.