Voordelig uit-eten

Voordelig uit eten! De beste kortingsites op een rijtje

Uit-eten gaan is de laatste tijd behoorlijk duur geworden. Gelukkig zijn er manieren om toch voordelig uit eten te gaan. In dit artikel geef ik tips voor voordelig restaurantbezoek en zet ik beste kortingsites op een rijtje.

Voordelig uit eten! De beste kortingsites op een rijtje

Gelukkig zijn er heel wat kortingsites waardoor je voordelig uit-eten kunt. In deze blog zet ik er 10 voor je op een rijtje.

  1. Het Laatste Tafeltje: in de Het Laatste Tafeltje-app kun je gelijk zien welke last minute deals er bij jou in de omgeving zijn. En op welke tijd er nog een (laatste) tafeltje vrij is. Zodat jij een tegen een flinke korting een reservering kunt maken voor die tafel.
  2. Social deal: Ik nam Social Deal al een keer ‘onder de loep’ en in deze blog kun je lezen dat je via deze site de beste restaurantdeals kunt vinden.
  3. Groupon is één van de eerste voordeelwebsites van Nederland waarmee je soms een heerlijk gerecht kan eten voor minder dan de helft van de daadwerkelijke prijs.
  4. Ook Vakantieveilingen heeft een rubriek restaurants waarop je kunt bieden. Dus ook deze website kun je gebruiken op voordelig uit-eten te gaan.
  5. Dagaanbiedingen.nl Via Dagaanbiedingen kun je zelf bepalen welke restaurantaanbiedingen je wilt ontvangen afgestemd op jouw interesses.
  6. Etenvooreentientje.nl: in restaurantgids Eten voor een tientje vind je meer dan 1.000 goedkope restaurants waar je voor maximaal een tientje kunt uit eten!
  7. Spontaan.nl geeft in één overzicht weer welke horecagelegenheden in jouw regio nog beschikbaarheid bieden tegen een onverslaanbare prijs. Iedere dag verschijnen er weer nieuwe horecagelegenheden.
  8. Ook bij Albert Heijn zie je soms aantrekkelijke horeca-acties. Zoals een Dare to Share arrangement voor 2 personen in samenwerking het restaurant de Beren.
  9. Maar ook met de actie van Dining city i.c.m. Blokker kun je voordelig buiten de deur eten.
  10. Een tijdje terug kreeg je bij Primera, een restaurantvoucher van Heerlijk.nl cadeau. Waarmee je 50% korting kreeg op een heerlijk diner of lunch in verschillende restaurants.

Het kan voorkomen dat de genoemde acties momenteel niet beschikbaar zijn. Maar het loont altijd de moeite om acties en aanbiedingen in de gaten te houden. Want je weet nooit of een actie wordt herhaald.

Voordelig uit-eten

Wil je meer tips om te besparen op een avondje uit eten? Kijk dan eens op de website van Bespaarinfo.nl. Hier vind je meer tips om goedkoop uit eten te gaan.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.