beurs bijzondere reizen Breda

Met korting naar de beurs bijzondere reizen Breda

Heb je dé Vakantiebeurs gemist maar wil je wel reisinspiratie opdoen voor de komende zomer? Kom dan aankomende weekend ( 1 en 2 februari) naar de beurs bijzondere reizen Breda. In de grote kerk vindt de zuidelijke editie van de Vakantiebeurs plaats. En daar kun jij met korting naartoe.

Beurs bijzondere reizen Breda

Als ik Facebook moet geloven dan zat iedereen de afgelopen weken op de Vakantiebeurs in Amsterdam. Was jij daar niet of had je als Zuiderling geen zin om hiervoor he-le-maal naar Amsterdam te gaan? Je kunt ook  dichtbij huis vakantie-inspiratie op doen. Namelijk op 1 en 2 februari in Breda.

Het onderwerp van deze vakantiebeurs is: avontuur en ontdekking: focus in plaats van verstrooiing.

Gaan er bij dit onderwerp bij jou geen lampjes branden? Er zijn 100 specialisten aanwezig, die aan de hand van detailvoorbeelden precies uit kunnen leggen wat hiermee bedoeld wordt. Je kunt dus direct contact maken en al jouw vragen op hen loslaten. In plaats van je te behelpen met foldermateriaal uit een infostand. Want die zijn zijn er niet.

Twee voor de prijs van één

Lijkt het je leuk om deze beurs bijzondere reizen met korting te bezoeken? Namens de zuidelijke vakantiebeurs mag ik een Combi entreebewijs cadeau weggeven. Dus ben je met twee of meer personen dan kun je met deze link een gratis Combi entreebiljet downloaden en heeft 1 persoon gratis toegang tot deze bijzondere beurs.

Dit ticket is alléén geldig in combinatie met een aangekocht ticket (tweede persoon gratis).

Wil je nu alvast weten welke landen op de Vakantiebeurs bijzondere reizen vertegenwoordigd zijn, welke presentaties je kunt bijwonen en wat de tickets kosten? Kijk dan gauw op beurs bijzondere reizen Breda voor alle info.

Wil je het hele weekend in Breda bivakkeren?  Kijk dan even op Booking.com voor heel veel leuke onderkomens in Breda.

Ga jij deze beurs bijzondere reizen bezoeken?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.