nieuwe ruitenwissers

Nieuwe ruitenwissers zonder de hoofdprijs te betalen

Ik heb een oude Volkswagen Beetle en daarvan zijn de ruitenwissers niet zo standaard. Vandaar dat ik er nooit een speciale aanbieding van zie, laat staan dat ze bij de Action te koop zijn. Jammer, want de aanschaf van een paar nieuwe ruitenwissers is een dure aangelegenheid omdat ik hiervoor altijd naar een speciaalzaak of naar de volkswagendealer moet. Maar nu heb ik EasycarParts ontdekt, een webshop die ruitenwissers van de drie grote merken verkoopt. Maar dan voor een veel lager bedrag.

Wanneer moet je je ruitenwissers vervangen?

Als je ruitenwissers heel veel geluid maken of nog erger, van die vieze strepen op je voorruit achterlaten, is het tijd om de wisserbladen te vervangen. En dat kun je gewoon zelf. Met de juiste ruitenwissers is het een fluitje van een cent om dit klusje te klaren. Je moet alleen wel de juiste ruitenwissers aanschaffen. Niet iedere ruitenwisser die je bij de Action of in de aanbieding bij de supermarkt vindt, past namelijk op elke ruitenwisserarm. En zeker niet op die van mijn Beetle, helaas.

Ruitenwissers zonder de hoofdprijs te betalen

Dus als je online op zoek gaat naar ruitenwissers, kijk dan goed welk type past bij het model en merk van jouw auto. Als ik op de website van EasyCarParts het kenteken van mijn 18 jarige Volkswagen Beetle intik, zie ik gelijk dat de ruitenwissers voor mijn auto in hun assortiment zitten. Voor een schappelijke prijs zie ik wisserbladen van bekende merken zoals: Bosch, Valeo en SWF, maar wel een stuk voordeliger dan bij de Volkswagendealer of op de Volkswagensite.nieuwe ruitenwissers

Let wel op dat je het juiste ruitenwisserblad bestelt. Het verschilt namelijk of je de ruitenwisser van de passagierszijde of die van de bestuurderszijde moet vervangen. Twijfel je daarover of zijn  de wisserbladen beiden aan vervanging toe? Bestel dan een set. Ben je ook nog eens voordeliger uit!

Als je advies nodig hebt

Ben je toch niet zo zeker van welke je moet hebben? Bij ieder model staat een uitvoerige beschrijving. En mocht je toch het verkeerde model hebben gekozen dan kun je je aankoop binnen 14 dagen zonder problemen retourneren. En krijg je je geld terug.

Advies nodig? EasyCarParts is ook telefonisch en per mail bereikbaar. Dus je kunt altijd overleggen welke ruitenwissers geschikt zijn voor jouw auto. Daarnaast verkoopt  EasyCarParts niet alleen ruitenwissers, ook voor auto onderdelen kun je daar terecht. En in tegenstelling tot andere aanbieders hebben zij medewerkers  in dienst die ook verstand hebben van auto’s. Voor advies kun je ook bij hen terecht.

Keus gemaakt?

Heb je je keus gemaakt? Klik dan het model aan die vervolgens in je winkelwagentje valt. Je ziet dan gelijk de prijs en welk bedrag je aan verzendkosten betaalt. Ben je een nieuwe klant dan kun je een account aanmaken met daarin je adresgegevens. Als je bestelling akkoord is heb je na een paar dagen je ruitenwissers in huis.

Natuurlijk zijn er meer webshops die ruitenwissers verkopen, maar niet voor deze prijs. Dus heb jij een oldtimer of een auto die geen standaard ruitenwissers heeft? Neem dan eens een kijkje op EasyCarParts.nl. En kun je net als ik, veel geld besparen.

Dit artikel is een samenwerking met EasyCarParts

Laat gerust een reactie achter:

Gerelateerde berichten