Een frisse blik op het Noorden

Na mijn verhuizing van Fryslân naar Meppel is het tijd om mijn nieuwe omgeving te gaan ontdekken. In Frisse kijk op het Noorden neem ik je mee in mijn ontdekkingstocht naar bijzondere activiteiten en leuke plekken in de Noordelijke provincies. En daar kun jij bij helpen.

Fryslân en Groningen

Wie mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik in mijn Friese periode een aantal posts schreef over Fryslân en Groningen. Zo lanceerde ik de rubriek Zomer in Fryslân waarin ik typisch Friese zomeractiviteiten belichtte. Tijdens het culturele jaar Leeuwarden Fryslân 2018 spitte ik het hele programma door, op zoek naar 10 gratis activiteiten, die je niet mocht missen. Ik bezocht de Friese elfsteden en gaf mijn Hollandse kijk op de Friese wouden.

Ook (de provincie) Groningen kwam aan bod. In 10 to do’s voor een kort verblijf in Groningen deel ik een activiteit in Groningen die je in een paar uur kunt uitvoeren. Maar ik bezocht ook Appingedam, de leukste winkelstraten van Groningen en ik zocht uit waar je het goedkoopst je auto kan parkeren tijdens een dagje Groningen Stad.

Frisse kijk op het Noorden

Maar nu is het tijd om de provincies Drenthe en Overijssel te ontdekken. En daar kan ik jouw hulp bij gebruiken. Want het is natuurlijk heel makkelijk om in deze regio alle toeristische trekpleisters te bezoeken die in de gidsen worden aangeprezen. Maar is het niet leuker om van de gebaande paden af te wijken en daar mijn frisse kijk op te geven? Dát ga ik dus de komende tijd doen.

Weet jij bijzondere activiteiten of mooie plekken in de provincies Drenthe of Overijssel. Let me know? Je kunt hieronder reageren maar ook via Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. En wie weet zie jij jouw tip terug in de nieuwe rubriek: Frisse kijk op het Noorden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.