VriendenLoterij VIP-kaart

Wat kun je met de VriendenLoterij VIP-kaart?

Waarschijnlijk heb je gehoord dat de BankGiro Loterij en VriendenLoterij samen verder gaan als de vernieuwde VriendenLoterij. Bij de nieuwe VriendenLoterij is het alle dagen prijs en maak je zelfs kans op dubbele geldprijzen uit de reguliere trekking. Klinkt goed allemaal. Toch zijn niet alle veranderingen blijmakers. Want hoe zit het met de VriendenLoterij VIP-kaart?

Wat kun je met de VriendenLoterij VIP-kaart?

Als je meespeelt in de nieuwe VriendenLoterij ontvang je ook een persoonlijke VIP-KAART. Waarmee je gratis naar meer dan 125 musea kunt. Daarnaast ontvang je tot wel 50% korting op musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes. De kaart is geldig zo lang je meespeelt.

Bovendien krijgen deelnemers van de VriendenLoterij gratis toegang voor 4 personen per VriendenLoterij VIP-kaart bij ruim 80 deelnemende musea. Waaronder het Rijksmuseum, het Noordbrabants Museum, Aviodrome, het Fries Museum, Kunstmuseum Den Haag en het Spoorwegmuseum. Deze actie is geldig tot en met zondag 3 oktober 2021. 

Dit klinkt als een verbetering. Want voor zover ik me kan herinneren kon je met de BankGiro Loterij VIP-kaart slechts met 1 persoon naar het museum.

Met de VriendenLoterij VIP-kaart naar de film

Maar niet alle veranderingen worden positief ervaren. Zo wees een volger van mijn blog mij op één van de veranderingen bij de nieuwe VriendenLoterij. Namelijk: naar de film gaan.

  • Met de BankGiroLoterij VIP-kaart kon je online tickets bestellen, kreeg je destijds 4,– per persoon korting, kon je 6 e-vouchers per VIP-kaart bestellen, geldig in alle VUE cinema s.
  • De VriendenLoterij daarentegen werkt samen met Kinepolis bioscopen. Hier krijg je met VIP-kaart 2,– per persoon korting, kun je 4 tickets per VIP-kaart bestellen. Maar deze tickets zijn alleen geldig van maandag t/m vrijdagmiddag. En niet gedurende vakanties (met uitzondering van de zomervakantie).

Met korting naar de film?

Wil je met korting naar de film maar niet met een loterij meespelen?

  • Via de website van Veronica Superguide kun je voor 8,50 Pathé midweek vouchers bestellen. Die geldig zijn t/m 31 januari 2022.
  • Op de website van Groupon kun je ook kortingsbonnen voor een avondje film vinden.
  • Voor of na je voordelige etentje nog gezellig een filmpje pakken? Ook dat kan met korting via Het Laatste Tafeltje!
Het Laatste Tafeltje

Speel jij mee met de nieuwe VriendenLoterij?

Gerelateerde berichten

5 gedachten over “Wat kun je met de VriendenLoterij VIP-kaart?

  1. M.,

    Wij hebben 2 bankgiro vip kaarten, maar jullie zijn samengegaan met de Vriendenloterij, moeten wij nu ook een vriendenloterij vip kaart hebben en hoe gaat dat ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.