Black Friday, voor als je van flinke korting houdt

Black Friday, voor als je van flinke korting houdt

Vrijdag 27 november is het zover. Dan is het Black Friday. Wat vaak wordt gezien als dé kans om de items te scoren die bovenaan je verlanglijst staan. Want Black Friday staat bekend om de flinke kortingen. En wie houdt daar nou niet van?

De geschiedenis van Black Friday

Black Friday bestaat in Amerika al eeuwen. Het is ontstaan op dag na Thanksgiving, toen winkeliers voor het eerst zwarte cijfers, in plaats van rode cijfers konden noteren. Waarmee ze eigenlijk bedoelen hoeveel er wordt verkocht op deze vrije, vrijdag. Want veel Amerikanen zijn die dag vrij en gaan stad in om met korting hun kerstinkopen te doen. En dan is het héél druk in de winkelstraten. En daar wordt handig op ingespeeld.

Black Friday weekend

En Nederland zou Nederland niet zijn als ook onze winkeliers hier geen graantje van mee willen pikken. Vandaar dat de winkeliers in ons land het weekend van Black Friday aangrijpen om flinke kortingsacties te houden. Zodat zij meer verkopen voor de feestdagen en jij en ik flinke korting kunnen krijgen. Een win-win situatie dus.

Ook Protest doet ook mee

Protest doet uiteraard ook mee met hoge kortingen op de winter- maar ook op zomerkleding! En dat wil je natuurlijk niet missen. En als je je nu inschrijft voor de Early Access, dan kun je in de week vóór Black Friday al profiteren van de deals van Protest. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is door het invulformulier in te vullen. Dan ontvang je de speciale kortingscode op 20 november al in jouw inbox!

Wil je toch nog even wachten, maar wel van flinke korting profiteren? Gebruik dan tijdens het Black Friday weekend (van vrijdag 27 november t/m maandag 30 november) de code BLACKFRIDAY20.

Black Friday

Wat houdt de actie in?

Wat deze actie precies inhoudt, houdt Protest nog even geheim. Maar ze hebben al wel laten doorschemeren dat de korting zowel voor de oudere als nieuwe collectie(s) geldt. Neem dus snel een kijkje op de website, om nu al te weten welk item je straks met korting gaat scoren.
Ga jij met Black Friday koopjes scoren?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.