wat het corona virus met mijn blog deed

Wat het corona virus deed met mijn blog

De afgelopen 5 jaar is mijn blog behoorlijk gegroeid. Er kwamen steeds meer volgers bij en ook het aantal opdrachten dat ik kreeg, steeg. Mam is de hort op zat in ‘de lift’ en ik had niets te klagen. Maar toen kwam het corona virus. Dat ervoor zorgde dat alle onderwerpen waarover ik schreef op dit blog, in een totaal ander daglicht kwamen te staan. Want opeens had niemand meer zin om ‘de hort op te gaan’. Laat staan om erover te lezen. En dat was goed te merken op mijn blog.

Wat het corona virus deed met mijn blog

Als je mijn blog een tijdje volgt dan weet je misschien dat ik veel tips deel over hoe je voordelig kunt reizen, slapen, eten en drinken. Maar tijdens Corona waren er geen voordelige treinkaartjes en bleven alle leuke acties uit. Dus waren er nauwelijks onderwerpen om over te schrijven en werden mijn stukjes steeds minder gelezen. Begrijpelijk want in die tijd had niemand zin om ‘de hort op te gaan’. Laat staan met het openbaar vervoer. Met als gevolg dat het aantal lezers flink daalde. En dat was balen. Flink balen.

Blogs geïnspireerd op de corona maatregelen

Maar in plaats van ‘het bijltje erbij neer te gooien’, besloot ik mijn blog over een andere boeg te gooien. Want nu we niet meer ‘de hort op’ kunnen is het tijd voor andere dingen. Voor dingen die je wel kunt doen tijdens de corona maatregelen. Want dat we niet weg kunnen, betekent nog niet dan we niets meer kunnen doen.

Dus verschenen er meer stukjes van Mam is niet de hort op. Of ging Mam wel de hort op, maar dan corona proof. Er zijn namelijk genoeg dingen die je wel kunt doen als je 1,5 meter afstand moet houden of met een mondkapje op, zoals wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er hotels die een corona proof ontbijt serveren en ook vanuit je luie stoel kun je het vakantiegevoel beleven. Onderwerpen zat, dus.

We mogen de hort weer op

Gelukkig mogen we ‘de hort weer op’! En hopelijk kan ik je weer inspireren om voordelig erop uit te gaan. Want dat is toch de bedoeling van mijn blog. En daar heb ik heel veel zin in.

Wat heb jij het meest gemist tijdens de corona crisis?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.