Onder der loep 25 jaar Fletcher hotels (1)

Onder de loep: 25 jaar Fletcher hotels

Fletcher hotels timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg. En dat is niet gek want Fletcher hotels bestaat dit jaar 25 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met de €25,– actie. Reden temeer om deze actie ‘onder de loep’ te nemen.

25-jarig jubileum Fletcher hotels

Fletcher hotels, Nederlands grootste hotelketen met ruim 110 hotels, bestaat 25 jaar. En daar kunnen jij en ik van mee profiteren. Want als je nu een overnachting boekt in een Fletcher hotel, maak dan gebruik van de €25 actie. Voor 25,00 per persoon kun je in één van de ruim honderd Fletcher hotels overnachten inclusief een uitgebreid ontbijt. Kortom voor 50,00 slaap en ontbijt je met z’n tweeën in een 3 of 4 sterren hotel van Fletcher.

Op het eerste gezicht een scherpe deal van Fletcher hotels. Want waar boek je tegenwoordig nog een hotel voor €25 per persoon per nacht? Nergens toch? Maar blijft het bij deze prijs of komen er toch nog (verborgen) kosten bij? Vandaar dat ik voor deze blog 25 jaar Fletcher hotels ‘onder de loep heb genomen’ om te zien of er toch geen addertjes onder het gras zitten.

Fletcher hotels
Fletcher hotel met zwembad in Leiden

Onder de loep: 25 jaar Fletcher hotels

Dus ik raadpleeg de algemene voorwaarden die op de website staan. Hierin staat dat de €25 actie geldt voor aankomsten t/m 28-02-2023. En dat er een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar is gesteld. Maar ook dat er enkele hotels zijn uitgesloten van deze actie. Helaas kan ik op de website niet precies zien welke hotels niet meedoen met deze actie.

Verder lees ik dat de prijs per persoon per nacht is, op basis van een verblijf van twee personen op een standaard tweepersoonskamer en inclusief Fletcher Friend korting.

Als Fletcher Friend krijg je namelijk altijd korting op een hotelovernachting. Bij de €25 actie krijg je dus geen extra korting als je Fletcher friend bent.

Daarnaast betaal je nog tax and handling fee, wat neerkomt op een paar euro p.p.p.n. Dit betaal je bij aankomst in het hotel. En wil je op vrijdag en/of zaterdag overnachten? Dan betaal je een weekendtoeslag van 2,50 per persoon per nacht extra.

Zitten er toch geen addertjes onder het gras?

Omdat ik toch wil kijken of er geen addertjes onder het gras zitten, klik ik op een willekeurig hotel om te zien wat je moet betalen als je een overnachting boekt. Maar tot mijn grote verbazing zie ik dat je (met uitzondering van het weekend) voor een bedrag van 50,00 met 2 personen kunt slapen en ontbijten in een Fletcher hotel. Ook verder in het boekingsprogramma komen er geen extra kosten bij. En dat vind ik best bijzonder.

Wat vind ik van deze actie van Fletcher?

Ik vind het echt een heel goede actie van Fletcher. En wel om de volgende reden:

  • Je kunt namelijk kiezen uit 1, 2 of 3 x overnachting(en) met een uitgebreid ontbijt in een 3, 4 sterren hotel, maar ook in een van de nieuwste aanwinsten Fletcher.
  • Er is op je hotelkamer Wifi, je kunt meestal gratis parkeren.
  • Daarnaast betaal je geen reserveringskosten.

Minpuntjes zijn dat niet alle hotels aan de actie meedoen, je extra weekendtoeslag betaalt als je op vrijdag- en/of zaterdagnacht een hotelkamer boekt én de toeristenbelasting. Maar dat bedrag betaal je altijd als je een hotelkamer of een vakantiehuisje boekt.

Bovendien zijn Fletcher hotels een prima startpunt om te fietsen of wandelen in de natuur, voor een stedentrip of als je wilt uitwaaien aan de kust. Vaak is er de mogelijkheid om bij het hotel een (elektrische) fiets te huren. En als je geen zin hebt om ’s avonds de deur uit te gaan dan kun je in het hotel ook dineren. Dus heb je zin om binnenkort voordelig ‘de hort op te gaan’, kijk dan eens op de website van Fletcher en maak gebruik van deze leuke jubileumactie.

Fletcher hotels

Dit is geen gesponsord artikel. Ik promoot Fletcher hotels omdat ik dit een erg leuke aanbieding vind, die ik jullie niet wil onthouden.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.