Mooie foto's op vakantie iPhone 11

Hoe kun je mooie foto’s maken op vakantie?

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar als het om de provider van mijn mobiele telefoon gaat ben ik nogal honkvast. Ik ben al jaren klant bij Tele2 en dat bevalt mij goed. En dat geldt ook voor mijn studerende kinderen die iedere 2 jaar, als hun abonnement afloopt een nieuw abonnement mét telefoon kunnen uitzoeken. En ook in dat geval ben ik bij deze telefoonaanbieder beter uit, want er is voldoende keus. Mijn kinderen zijn namelijk veel kieskeuriger dan ik en weten precies wat ze willen.

Het wordt een iPhone 11

Zelf hoef ik niet de nieuwste smartphone als mijn abonnement afloopt. Het komt zelfs voor dat ik een ‘jaartje oversla’ omdat mijn telefoon nog prima functioneert. Bij mijn dochter is dat anders. Die staat te popelen als het einde van haar abonnement nadert en ze een nieuwe mobiel mag uitzoeken. Dus toen zij hoorde dat zij haar abonnement kon verlengen, wist zij gelijk dat het een van de nieuwste toestellen moest worden, namelijk een iPhone 11.

Eigenlijk heb ik nooit begrepen, waarom zij per se deze iPhone wil. Want in mijn ogen is een telefoon een telefoon. Maar toen zij mij de voordelen van een iPhone ging uitleggen kwam ik toch op mijn uitspraak terug. Want als je een iPhone én een Macbook hebt, dan kun je beide apparaten heel eenvoudig koppelen. Heb je bij andere apparaten altijd een snoertje nodig om je bestanden over te zetten, bij Apple gaat dat helemaal draadloos.

Handige Airdrop functie en een super camera

Zeker met de handige Airdrop functie waarmee je foto’s, maar ook je bestanden snel kunt delen tussen een iPhone, iPad en je Macbook. En laat die functie nou op de iPhone 11 zitten. Omdat de AirDrop functie nieuw voor mij is, ben ik op zoek gegaan informatie. Zo lees ik op Seniorweb dat deze functie echt handig is als je foto’s wilt delen. Je bestanden worden namelijk in de originele grootte gedeeld.

Denk je nu dat je ook foto’s kunt delen via WhatsApp, dus dat je daar geen iPhone voor nodig hebt? Er is toch een verschil. Als je foto’s deelt via WhatsApp krijgt de ontvanger een gecomprimeerd bestand. Wat betekent dat de kwaliteit van de foto’s minder goed is. Op een mobiel zie je dat niet gelijk, maar als je de foto’s gaat afdrukken dan zie je wel degelijk verschil.

Mooie foto’s maken op vakantie

Maar dat is nog niet alles. Wil je mooie foto’s maken als je op vakantie bent? Ook dan kun je met dit toestel alle kanten op. Op de iPhone 11 zit een super camera waarmee je niet alleen prachtige foto’s kunt maken, ook video’s, panorama, timelapse, slowmotion en portretten behoren tot de mogelijkheden. En met speciale functies als een nachtmodus, Live Photos, filters en burst kun je je foto’s nog mooier maken.

Daarnaast is de iPhone 11 verkrijgbaar in 5 te gekke kleuren en ook nog eens waterdicht. Naast zwart kun je kiezen uit groen, rood, paars en wit. En laat je je telefoon per ongeluk een keer in het water vallen of mors je er cola over, dan is er niks aan de hand.

Koop je een nieuwe mobiel? Vergeet die dan niet ‘noodgeval proof’ te maken. Want als een ongeluk krijgt en op dát moment niet kunt vertellen wie er gebeld moet worden. Dan is het handig als de hulpverlening in jouw smartphone snel de juiste nummers kan vinden. En niet tegen een blokkade aanloopt. Voor de iPhone is een Gezondheid-app beschikbaar die je kunt openen, ook als je toegangsscherm vergrendeld is.

Telefoon plus abonnement

Maar aan zo’n iPhone 11 hangt natuurlijk wel een flink prijskaartje. Vandaar dat ik – als telefoonsponsor van mijn kinderen – het fijn vind dat je voor een telefoon mét abonnement, maandelijks een vast bedrag betaalt. En dat je altijd inzage hebt in het verbruik, dus grip hebt op de kosten.

Daarnaast hebben ze echt veel keus. Je vindt er niet alleen de nieuwste iPhones, je kunt alle toestellen maar ook alle abonnementen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Waardoor je eigenlijk nooit een foute keuze kan maken. Dus eigenlijk zijn er veel redenen om het telefoonabonnement van mijn dochter gewoon weer voor 2 jaar te verlengen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.