Lees(ie) zondag week 13

Het is niet alleen Lees(ie) zondag week 13, het is ook Pasen en de zomertijd is ingegaan. Kortom laat het mooie weer maar komen. In het kader daarvan een paar handige leuke tips om het voorjaar in te luiden. Ik wens je fijne paasdagen met veel leesplezier.

Het efficiënt inpakken van een dakkoffer voor de zomervakantie doe je zo!

Als je op zomervakantie gaat kan het efficiënt inpakken van je dakkoffer een flinke uitdaging zijn. Want je wilt natuurlijk zo veel mogelijk meenemen, je wilt niet dat de boel gaat schuiven, laat staan dat de deksel van je dakbox tijdens je reis opengaat en alle spullen over de Autobahn vliegen. Kortom het inpakken van een dakkoffer begint met een goede planning en organisatie.

Het Maarten van Rossumpad lopen

Toen ik hoorde dat Tinie een vriendin van mij, het Maarten van Rossumpad had gelopen, was mijn eerste reactie: ‘heeft die brombeer, naast een eigen TV-programma ook een eigen wandelpad?’ Het tegendeel blijkt echter waar. Het Maarten van Rossumpad is een lange afstandswandeling van ‘s-Hertogenbosch naar Steenwijk en is vernoemd naar de 16e-eeuwse legeraanvoerder in dienst van de Hertog van Gelre. En laat dit nou het gebied zijn waar het Maarten van Rossumpad doorheen loopt.

Verkoop nu je auto

De meest gelezen blogs van week 13

Wist je dat op mijn blog een lijstje staat van de meest gelezen blogs van afgelopen week? Drie stukjes die in week 13 populair waren kun je hieronder lezen.

1. De leukste doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat

De blog ‘leukste doorreiscampings voor als je naar het Zuiden gaat’, staat met stip op nummer 1. Ook deze week. En dat snap ik wel. Het is handig te weten welke overnachtingscampings niet ver van de snelweg liggen als je onderweg bent naar het Zuiden. En die ook in een omgeving liggen die de moeite waard is om er eventueel een extra nachtje aan vast te knopen. Maar ook als je op zoek naar een leuk alternatief voor de camping?

2. Stadswandeling langs hofjes en gasthuizen in Groningen

In de stad Groningen vind je nog 32 hofjes en gasthuizen. Een stadswandeling langs deze prachtige plekken in het centrum van Groningen is echt een aanrader. Veel van deze pareltjes zijn nog in tact en bij een aantal kun je even naar binnenlopen voor een momentje stilte in deze bruisende studentenstad.

3. 10 tips om je e-bike veilig op de fietsendrager te vervoeren

Het voorjaar is begonnen en veel mensen trekken erop uit. Op de snelweg zie ik veel auto’s met fietsen op een fietsendrager. De een nog zwaarder beladen dan de ander. Ik hou mijn hart vast. Op sommige fietsendragers staan stadsfietsen waar de boodschappenkrat nog op het rek zit, maar ik zie ook elektrische fietsen met wapperende fietstassen. Het ziet er doodeng uit. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar tips om je e-bike veilig op de fietsendrager te vervoeren.

Dit waren de artikelen van week 13. Genoeg leesvoer om de Paasdagen door te komen. Wil je niets missen? Volg mijn blog dan op FacebookTwitterPinterest en Instagram. Zie ik je daar?

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.